2a divisió
Esports Futbol 22/01/2012

El Nàstic es reforça amb el davanter Hugo Bargas

El jugador franco-argentí, de 25 anys, arriba fins a final de temporada procedent de l'All Boys, de la Primera Divisió Argentina. És la 3a incorporació del mercat d'hivern

Ara
1 min
Hugo Bargas, nou fitxatge del Nàstic

TarragonaEl jugador franco-argentí Hugo Bargas (22 d'octubre de 1986, Le Puy, França) s'ha convertit aquest diumenge al migdia en la tercera incorporació del Nàstic en aquest mercat d'hivern. El jugador arriba després de vincular-se de l'All Boys de la Primera Divisió Argentina, on precisament va començar la seva carrera com a futbolista professional. Bargas, un davanter esquerrà que pot ocupar les opsicions de banda i de centre, va fer el salt d'argentina a Holanda, on va jugar al Zwolle i al De Graffshap, i des d'on va tornar a la màxima divisió del futbol argentí per a reincoporar-se al seu equip l'All Boys. Ara fitxa pel Nàstic, on jugarà, com a mínim, fins al proper 30 de juny.

El jugador va volar aquest dissabte des de Buenos Aires i aquest diumenge ha tancat els darrers serrells del contracte, abans de firmar amb l'entitat grana. Aquest dilluns, Hugo Bargas passarà la revisió mèdica, s'entrenarà amb els seus nous companys i serà presentat oficialment com a nou jugador del Gimnàstic de Tarragona.

stats