LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 02/01/2016

El Nàstic surt viu del El Sadar i suma un punt (1-1)

De la Espada ha avançat els tarragonins de penal i Pablo Marín ha empatat en pròpia porta

G.r.
Una acció de l'Osasuna-Nàstic / LA LIGA

BarcelonaEl Nàstic ha aconseguit aquesta tarda un bon punt d'El Sadar (1-1) davant un Osasuna rodat, amb arguments, però que ha topat un mur. Els tarragonins no han pogut sumar la segona victòria consecutiva a Pamplona després de golejar el Saragossa dies enrere, però han sortit vius d'un dels estadis més complicats d'aquesta edició de la Lliga Adelante.

Xoc divertit, vermell més de peus que de cap, amb una primera meitat que s'ha disputat a la zona de mitjos, sense futbol combinatiu ni encert en l'última passada per part dels dos equips. El primer llançament a porteria dels navarresos no ha arribat fins al minut 27. Fet el primer, oberta la llauna. Amb el descans, el ritme i el guió de la cita ha canviat, i els homes d'Enrique Martín han entès que havien de centrar-se en buscar la porteria rival.

Reacció local, premi visitant

A la represa, Reina ha protagonitzat l'aturada del partit en un u contra u amb Torres, que no ha pogut superar-lo. Irònicament, el premi del gol ha estat per al Nàstic des de la línia de penal. De la Espada ha enganyat Nauzet i amb un suau llançament, centrat i enganxat a la gespa, ha avançat els catalans, amb menys pilota però ben ordenats.

Alegria i relativa sorpresa que només ha durat set minuts. En una de les seves moltes accions a la contra, l'Osasuna ha tornat a posar les taules al marcador amb una diana de Pablo Marí en pròpia porteria. El Nàstic ha afrontat els últims vint minuts tancat al seu camp, esperant els moviments rivals i sense voler arriscar el resultat i el punt en joc. Tot i la xarxa defensiva catalana, els de vermell han protagonitzat un setge a la porteria de Reina, que finalment ha quedat en un no res.