2a divisió
Esports Futbol 21/12/2011

Néstor Susaeta i Abalo, prioritats per al Nàstic

El club grana continua treballant a contrarellotge per incorporar jugadors ofensius a la plantilla, que en aquests moments es troba a cinc punts de la salvació

Efe
2 min

TarragonaEl Gimnàstic segueix treballant a contrarellotge per incorporar jugadors ofensius a la plantilla, i Néstor Susaeta, del Rayo Vallecano, i Dani Abalo, del Celta de Vigo, són els dos noms que més sonen per recalar en un equip que en aquests moments es troba a cinc punts de la salvació.

En el cas d'Abalo la situació pot estar en punt mort després de les declaracions del protagonista, qui vol continuar a l'equip de Vigo malgrat que Múrcia i Girona també estan disposats a licitar pel del planter del Celta.

La reunió a tres bandes entre Paco Herrera, Celta de Vigo i Dani Abalo desencallarà la situació.

De la seva banda, el jugador basc Néstor Susaeta pot ser una peça clau en l'esquema de Jorge D'Alessandro, encara que l'interès de clubs de primera divisió, com la Reial Societat, podria retallar les opcions granes.

La secretaria tècnica està treballant amb cinc futuribles per recalar en el club de Tarragona. "Nosaltres no ens podem centrar en només dos jugadors, hem de tenir un ampli ventall de possibilitats per si no s'aconsegueixen els primers objectius", ha manifestat el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas.

La delicada situació econòmica que està travessant el Nàstic no permet fitxar directament als jugadors després del pagament d'una clàusula de rescissió, sinó que "nosaltres -ha dit Fàbregas- només podem fitxar a partir de cessions o jugadors que quedin lliures".

El juvenil del València Pablo Alcácer ha quedat descartat després de la negativa del club valencià.

"La nostra voluntat és incorporar dos homes a l'equip, amb opció a tres depenent de la situació del mercat. Treballem per incorporar-los abans de la primera jornada de Lliga del 2012", ha conclòs Lluís Fàbregas.

stats