2a divisió
Esports Futbol 06/09/2014

El Numància enfonsa el Sabadell (0-3)

Els arlequinats es veuen superats per l'equip sorià i cauen a la darrera posició de la Segona Divisió

El Numància ha derrotat el Sabadell / LFP

BarcelonaEl Sabadell ha encaixat la tercera derrota de la temporada i ha caigut al fons de la classificació de la Segona Divisió. Aquest dissabte els arlequinats no han pogut fer res contra el Numància (0-3), en un partit dominat des del principi i fins al final per als sorians.

Tot i que el Numància no havia aconseguit encara cap punt en els dos primers enfrontaments de la competició, aquest dissabte ha estat clarament superior al Sabadell, que jugava el partit afectat per les baixes –sobretot en atac– que en minvaven la capacitat competitiva.

Al quart d'hora de joc, Sergi Enrich ha avançat els visitants i abans del descans Bryan Rodríguez ha fet el segon. A la represa, Juanma ha fet el tercer i definitiu per al Numància, que sentenciava el partit i acabava jugant els darrers minuts a plaer.