Segonda Divisió

L'entrenador ha parlat en roda de premsa

Oliva llança un missatge de tranquil·litat davant l'impagament als jugadors

L'entrenador del Nàstic ha llançat avui un missatge de tranquil·litat després de saber-se que la plantilla no cobra des de fa dos mesos ja que considera que la feina del club és modèlica

L'entrenador del Nàstic, Juan Carlos Oliva, ha llançat avui un missatge de tranquil·litat després de saber-se que la plantilla no cobra des de fa dos mesos ja que considera que la feina del club és modèlica i aquest assumpte que no ha influït esportivament.

En roda de premsa, Oliva ha assegurat que li havia sorprès "la ressonància que ha tingut" la notícia, i ha volgut ressaltar que "el club per a mi és modèlic, ho dic sincerament" perquè "amb tots els detalls respon perfectament".

Per a Oliva, "la realitat és que a final de temporada pateix algun problema de liquiditat, i segur que se solucionarà i no vivim cap situació dramàtica".

D'una altra banda, Oliva ha volgut excusar a Fernando Morán per fer pública la notícia sense que ningú no li preguntés sobre això: "Podem discutir les paraules de Fernando perquè no sumen, però el missatge volia ser positiu: que, malgrat això, l'equip està responent i no viu angoixa", ha dit.

A més, ha volgut destacar que "el grup des del primer moment treballa amb un nivell increïble dins i fora del terreny de joc" i que "col·lectivament no ha repercutit per a res".

Finalment, el missatge de l'entrenador ha anat dirigit als aficionats: "Aquesta intranquil·litat no la vivim dins, estem centrats en l'aspecte esportiu", ha dit.
"Girem full i intentem que quedi en una petita anècdota. El missatge és de tranquil·litat absoluta", ha conclòs.