2a divisió
Esports Futbol 09/03/2013

La Ponferradina no perdona contra un Sabadell que acaba sense porter (0-3)

Nauzet ha vist la vermella directa a falta de 20 minuts quan el Sabadell ja havia fet els tres canvis i el defensa Samu s'ha situat sota els pals

L'equip de casa?

BarcelonaEls gols de Saúl, Jonathan Ruiz i Yori han trencat la ratxa del Sabadell a la Nova Creu Alta. La Ponferradina s'ha imposat per 0-3 en un partit on els arlequinats han jugat durant 20 minuts sense porter per l'expulsió de Nauzet quan l'equip ja havia fet els tres canvis. El defensa Samu s'ha situat sota els pals però no ha pogut evitar dos gols dels visitants que han sentenciat el partit.

D'entrada tots dos equips han tingut ocasions de marcar, però qui ha aconseguit el seu objectiu ha estat la Ponferradina, al minut 35, per mitjà de Saúl. El jugador visitant s'ha anticipat a una centrada i ha marcat el primer gol.

A la represa el Sabadell ha dominat i ha aculat la Ponferradina, però no ha pogut marcar malgrat les ocasions.

Finalment, el partit s'ha trencat a falta de 20 minuts quan l'àrbitre ha expulsat el porter Nauzet per una falta sobre Yuri, que encarava tot sol la porteria. Els arlequinats ja havien fet els tres canvis i Samuel Reyes 'Samu' s'ha situat sota els pals.

La Ponferradina sabia que no li calia fer més que esperar l'oportunitat de matar el partit, i així ha estat. Jonathan Ruiz i Yuri han tingut dues ocasions i no han fallat contra el porter per accident del Sabadell.