Segona Divisió
Esports Futbol 09/06/2012

Joan Francesc Ferrer 'Rubi': "Estic motivadíssim i amb molta il·lusió"

El Girona FC ha presentat aquest dissabte el seu nou entrenador al Santuari dels Àngels

Ara
1 min
Presentació de Joan Francesc Ferrer 'Rubi'

GironaEl Girona FC ha presentat aquest dissabte Joan Francesc Ferrer 'Rubi' com a nou entrenador. El tècnic s'ha mostrat "motivadíssim i amb molta il·lusió". El màxim responsable tècnic blanc-i-vermell ha sigut presentat al Santuari dels Àngels, coincidint amb una pujada a peu que els aficionats del Girona han protagonitzat per celebrar la permanència dels de Montilivi. En el transcurs de l'acte, que ha estat encapçalat pel president del Girona FC, Joaquim Boadas, també ha estat presentat el nou secretari tècnic, Sergi Raset.

'Rubi' ha afegit que treballarà per no decebre la gent que "ha confiat en mi i en el meu cos tècnic". A nivell de planificació esportiva, el tècnic de Vilassar de Mar ha explicat que treballarà amb una plantilla més curta: "Hem de fer una família, si som vint o vint-i-dos jugadors aprofitem un bon filial i el Juvenil. Hi ha gent jove que val molt la pena i se'ls han de donar oportunitats".

L'acte de presentació havia començat a les cinc de la tarda amb la sortida de la pujada a peu, en què han participat nombrosos aficionats, entre ells el mateix president del Girona FC juntament amb la directora general del club, Kat Gorska. L'esdeveniment ha tingut una cloenda molt emotiva quan la colla castellera dels Marrecs de Salt han aixecat dos pilars i els enxanetes ha mostrat banderes del Girona.

stats