Segona Divisió
Esports Futbol 21/04/2012

El Barça B busca contra el Múrcia seguir madurant

El filial blaugrana encara el partit d'aquest dissabte (19.45 hores) amb la intenció de seguir madurant al Miniestadi i amarrar la quarta victòria consecutiva com a local

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça B encara el partit contra el Múrcia d'aquest dissabte (19.45 hores) amb la intenció de seguir madurant al Miniestadi i amarrar la quarta victòria consecutiva com a locals, després de guanyar-se el dret a no patir després de set partits invicte, contra un rival que veu amenaçada la seva permanència.

Per a aquest repte es pugen de nou al vaixell Gerard Deulofeu i Kiko Femenía. Els dos extrems s'han entrenat aquesta setmana amb normalitat, després de deixar enrere les seves respectives lesions que els han mantingut prop de dues setmanes apartats del terreny de joc.

Eusebio agrairà especialment el retorn de Deulofeu, la perla amb més projecció de La Masia. Tot i que el joc del jove jugador s'havia caracteritzat per la irregularitat a la primera volta, a partir de la parada nadalenca ha evidenciat un creixement dins del vestidor, erigint-se en un dels pilars d'un filial minvat setmana darrere setmana per les convocatòries del primer equip.

Precisament, una vegada més, el davanter Cristian Tello i els defenses Marc Bartra i Martín Montoya s'han exercitat amb el conjunt de Pep Guardiola i podrien formar part de la llista per al clàssic al Camp Nou d'aquesta nit. Qui serà baixa segura és el lateral Carles Planas, per sanció.

Una absència que podria donar pas en la convocatòria al lateral esquerrà del juvenil Alex Grimaldo, un dels jugadors més prometedors del planter blaugrana, encara que aquesta setmana també s'han exercitat amb el filial altres juvenils com l'habitual Jean Marie Dongou i el defensa Edu Campabadal.

stats