Segona Divisió
Esports Futbol 13/05/2012

L'Elx vol acostar-se a la promoció i el Sabadell, allunyar-se del descens

L'equip que entrena Lluís Carreras necessita guanyar aquest diumenge (18 hores) per certificar l'anhelada permanència

Efe
2 min

SabadellElx i Sabadell s'enfronten aquest diumenge (18 hores) en un partit en què necessiten els punts en el cas de l'equip local per mantenir les poques opcions que té de ficar-se en la promoció d'ascens i el visitant per eliminar les poques que té de no aconseguir la permanència.

El Sabadell necessita guanyar per certificar l'anhelada permanència. El conjunt català arriba dolgut després d'encadenar tres derrotes consecutives davant Girona (2-3), Múrcia (1-0) i Celta (1-2) que han reduït considerablement el seu matalàs de punts respecte a la zona perillosa.

Però el que ha fet encendre la llum d'alarma en el si de l'entitat és que en les últimes 10 jornades, el Sabadell només hagi estat capaç de celebrar una victòria, l'aconseguida el passat 7 d'abril a casa contra el Nàstic (1-0).

A més, com visitant el conjunt català baixa molts enters i únicament ha guanyat dos dels seus desplaçaments, l'últim fa més de set mesos, concretament el passat 1 d'octubre en el Miniestadi, davant el Barça B (0-1).

Per si això fora poc, els arlequinats tornen a tenir problemes en defensa, on els centrals Pablo Ruiz i Jesús Olmo causaran baixa per lesions musculars, mentre que el lateral esquerrà Manu Redondo ha dit adéu a la temporada per culpa d'un trencament parcial del lligament lateral intern del genoll esquerre.

Tampoc podrà jugar el davanter uruguaià Adrián Luna, per acumulació d'amonestacions. Per contra, torna a la convocatòria l'extrem Ezequiel Calvente, recuperat del seu esquinç de turmell que el va obligar a perdre's l'últim partit.

El tècnic, Lluís Carreras, que acaba de signar la seva renovació per a la temporada que ve, ha pronosticat que el xoc serà "una guerra" i ha arengat els seus jugadors a afrontar-lo "com si fos l'últim" de la temporada.

stats