Segona Divisió
Esports Futbol 15/09/2012

Las Palmas posa a prova la defensa del Girona

L'equip català aspira aquest diumenge (12 hores) a deixar de banda els clamorosos errors comesos contra Hèrcules i Sporting

Efe
1 min
El jugadors del Girona, durant el partit contra la Ponferradina

GironaGirona i Las Palmas afronten aquest diumenge (12 hores) la cinquena jornada de Lliga amb el mateix objectiu, aconseguir la victòria després d'encaixar dues derrotes consecutives.

L'equip català va perdre en Lliga contra l'Hèrcules (2-1) i a la Copa del Rei davant l'Sporting (2-0), mentre que Las Palmas va caure la passada jornada a casa amb l'Alcorcón i l'anterior amb l'Elx.

Joan Francesc Ferrer 'Rubi' té a tota la plantilla disponible, a excepció de Dani Erencia i Txiki, i tot apunta a que tornarà a l'onze que ha vingut jugant habitualment a la Lliga.

El tècnic somia amb arribar "als deu de quinze punts, que seria un molt bon arrencada de lliga" i també a "mantenir la porteria a zero per tercera vegada consecutiva, cosa difícil de fer en aquesta categoria".

El Girona aspira a deixar de banda els clamorosos errors en defensa comesos contra Hèrcules i Sporting. "Són més errors a l'hora de treure la pilota que de defensar", ha puntualitzat Rubi, qui creu que després d'haver repassat les jugades "fa falta incidir més en el tema, ja que són els propis jugadors els primers a voler arreglar aquesta situació".

El Girona encara no coneix la derrota al seu estadi, on fins ara ha empatat contra el Sabadell (0-0) i ha derrotat la Ponferradina (1-0).

stats