Segona Divisió
Esports Futbol 27/05/2012

Tràmit a Montilivi entre dos equips beneficiats pel descens del Vila-real B

El Girona i el Recreativo s'enfrontaran aquest diumenge (20 hores, Gol T i Canal + Liga) en un partit de la penúltima jornada de Segona Divisió

Efe
1 min
Javi Salamero

GironaEl Girona i el Recreativo s'enfrontaran aquest diumenge (20 hores, Gol T i Canal + Liga) a l'estadi de Montilivi en un partit de la penúltima jornada de Lliga que hauria estat dramàtic per a tots dos en la lluita per mantenir la categoria, però que s'ha convertit en un tràmit a causa del descens obligat del filial del Vila-real.

El Girona, amb la permanència assegurada, no vol conformar-se amb la quarta plaça a la part baixa de la classificació i aspira a atrapar algun dels quatre rivals que té a prop en la classificació.

El tècnic del Girona, Javi Salamero, no vol dubtes entre els seus després d'haver fet els deures: "Per a mi aquest és un partit molt important i per als jugadors, també. Sabem que amb una victòria superaríem el Recre i potser també algun equip més. L'equip és mereixedor d'una millor classificació".

El Girona podria encadenar diumenge una tercera victòria seguida, possibilitat a la qual el seu tècnic no es tanca: "El que ha fet aquest equip és de nota i per tant no vull descartar que segueixi fent un bon final de temporada".

El partit també significarà l'últim dels gironins a casa, encara que tot apunta que no serà l'últim de Javi Salamero a la banqueta gironina: "Per parlar de la temporada que ve ens hem emplaçat amb el club a la setmana que ve".

Sobre l'onze inicial d'aquest diumenge, el tècnic assegura que no hi haurà canvis encara que sí que podria haver alguna novetat, sobretot a la porteria, després de la lesió soferta dimarts passat per Dani Mallo.

stats