Segona Divisió
Esports Futbol 01/06/2012

El Girona vol mantenir-se per mèrits propis amb una victòria a Múrcia

L'equip que entrena Javi Salamero tancarà aquest dissabte (18 hores) la temporada en un partit que recordarà al de fa un parell de temporades

Efe
1 min

GironaEl Girona tancarà aquest dissabte (18 hores) la temporada a Múrcia en un partit que recordarà al de fa un parell de campanyes, encara que sense el dramatisme de llavors ja que en aquesta ocasió arriben els dos equips salvats.

El Girona és un dels cinc equips que, en l'última jornada de lliga, lluitaran per evitar el quart lloc de la part baixa de la taula classificatòria, que habitualment assegura perdre la categoria, encara que aquesta temporada no serà així pel descens del Vila-real de la Primera Divisió.

El calendari ha volgut que el Girona jugui aquest dissabte a Múrcia, amb la qual cosa una victòria, no només li valdria per evitar l'esmentada quarta plaça final, sinó per superar a un rival directe en la taula.

"L'objectiu és buscar el millor resultat possible", assegura el migcampista Albert Dorca, qui entén que, "malgrat tenir el treball fet, estaria bé acabar amb un bon gust de boca un any tan difícil".

Passi el que passi a Múrcia, el Girona podria, fins i tot sense puntuar, quedar per damunt de la dinovena plaça si Guadalajara o Sabadell no sumen en els seus respectius desplaçaments a Valladolid i Las Palmas.

Pel que fa a l'equip, el tècnic Javi Salamero té la baixa del sancionat Juanlu Henz i també s'han quedat fora de la convocatòria el migcampista Marcos Tébar i el lateral José Martínez.

stats