Segona Divisió
Esports Futbol 14/09/2012

Un Sabadell en ratxa visita el filial del Reial Madrid

L'equip català buscarà aquest divendres (21 hores) el seu primer triomf a domicili en el seu millor moment de la temporada, després d'estrenar el seu marcador de victòries i retrobar-se amb el gol

Efe
2 min
Aníbal, autor d'un hat trick, amb la pilota del partit Sabadell-Almeria

SabadellEl Sabadell juga aquest divendres (21 hores) al camp del filial del Reial Madrid, on l'equip local no perd des de fa més de nou mesos i ha sumat dues victòries en els dos partits de lliga disputats fins ara. L'equip català arriba en ratxa després de derrotar en l'última jornada a l'Almeria i eliminar l'Hèrcules en Copa del Rei.

El Sabadell buscarà el seu primer triomf a domicili en el seu millor moment de la temporada, després d'estrenar el seu marcador de victòries i retrobar-se amb el gol, sobretot gràcies a la connexió letal que formen l'extrem Lanzarote i el davanter Aníbal, autor d'un 'hat-trick' contra l'Almeria.

Per a aquest compromís, la gran novetat a la llista de convocats és la presència del capità arlequinat Juvenal, absent la passada jornada en estar concentrat amb la seva selecció de Guinea Equatorial.

Segueixen de baixa per lesió el defensa Jesús Olmo i l'extrem Juanjo Collantes, mentre que Pablo Ruiz, Arteaga, Llorente i Baha han estat descartats per decisió tècnica.

Els madrilenys, de la seva banda, arriben al xoc després de vèncer per 3-2 el Xerez, amb remuntada inclosa, en un partit en què per moments van oferir un futbol de gran classe, i han tingut a més més descans que el seu rival, ja que en ser un filial no ha hagut de disputar l'eliminatòria de la Copa del Rei.

Les principals novetats a l'onze seran la presència de l'atacant rus Denis Cherysev i del defensa Nacho, absents en la passada jornada per estar convocats amb la selecció sub-21 dels seus respectius països.

A la llista tampoc està Jesús, pel que Mejías recuperarà la titularitat a la porteria.

stats