Segona Divisió
Esports Futbol 27/05/2012

El Sabadell vol acomiadar-se de la seva afició guanyant el Numància

L'equip que entrena Lluís Carreras afronta aquest dissabte (20 hores) el seu últim compromís a casa amb l'objectiu de donar una alegria a la seva afició a la Nova Creu Alta

Efe
1 min

SabadellEl Sabadell afronta aquest dissabte (20 hores) el seu últim compromís a casa amb l'objectiu de donar una alegria a la seva afició a la Nova Creu Alta, a costa d'un Numància que tampoc no s'hi juga res en arribar els dos equips amb els deures ja fets.

Després d'encadenar dues derrotes consecutives en el seu doble desplaçament a Valladolid (2-0) i Alcorcón (1-0), els arlequinats s'han conjurat als últims dies per acomiadar-se del seu públic amb bon gust de boca i per això volen vèncer el conjunt sorià oferint espectacle.

El Numància té com a principal motivació lluitar per aconseguir una victòria que li doni opcions de disputar-li la vuitena plaça final de la classificació al Las Palmas.

L'entrenador del Sabadell, català Lluís Carreras, ha assegurat que formarà amb un equip "el més competitiu possible", encara que ho tindrà molt complicat per culpa de la plaga de lesions que assola la seva plantilla en aquesta recta final de temporada.

Es perdran el partit per problemes físics els arlequinats Pablo Ruiz, Manu Redondo, Olmo, Arteaga i Lanza, als quals s'ha afegit aquesta jornada el capità Juvenal, sancionat per acumulació d'amonestacions.

El migcampista Héctor Simón torna a després de complir el seu partit de sanció, encara que la notícia feliç la protagonitza l'extrem cedit pel Betis, Ezequiel Calvente, que torna a la convocatòria després d'haver-se recuperat d'un esquinç de turmell que l'ha mantingut en el dic sec l'últim mes.

stats