2a divisió
Esports Futbol 23/01/2011

Raül Agné vol regalar-se la victòria contra el Córdova en el seu partit número 100 amb el Girona

Els dos equips estan a la zona mitja de la classificació i no només volen tancar la 1a volta allunyats del descens, sinó també acostar-se als llocs de promoció

Redacció
1 min
Raül Agné, entrenador del Girona

GironaEl Còrdova i el Girona, dos equips de la zona mitja de la taula, s'enfronten a l'última jornada de la primera volta amb la intenció de sumar una nova victòria que els acabi d'allunyar del descens, confirmi la seva recuperació i els acosti a les places de promoció d'ascens.

Serà un partit especial per l'entrenador del Girona, Raül Agné, que aquest diumenge complirà 100 partits a la banqueta gironina -repartits en dues etapes-. El tècnic l'afronta amb la intenció que el seu equip sumi la 3a victòria consecutiva a la lliga -per primer cop aquesta temporada-. I per fer-ho, recupera el migcampista Albet Dorca tot i que perd el davanter Roberto Peragón per problemes físics.

Es preveu que Dorca sigui titular, i que faci parella al mig del camp o bé amb Ángel Martínez o amb Marcos Téber.

D'altra banda, el Còrdova afronta el partit després d'imposar-se en l'última jornada a Las Palmas (0-1). Lucas Alcaraz, l'entrenador, ha assegurat que farà "pocs canvis" a l'onze inicial, tot i que no ha volgut concretar quins. En qualsevol cas, el central Tena torna a la llista després de complir 2 partits de sanció, mentre que Raúl Navas, Gaspar i Gerardo continuen lesionats.

stats