SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 04/03/2012

El Barça B segueix sense guanyar lluny de casa i empata a Huelva (0-0)

El filial blaugrana ha arrencat un punt del camp del Recreativo de Huelva en un partit amb poques ocasions de gol

Efe
2 min

HuelvaAmb aquest resultat, els de Huelva perden una bona ocasió d'acostar-se als llocs alts de la classificació mentre que els blaugranes es mantenen a la zona tranquil · la. Des de l'inici del partit, el Recreativo va cedir el comandament del partit als barcelonistes mentre que va buscar en el contraatac la seva millor argument.

El joc es va desenvolupar a la zona central sense que cap dels dos equips tingués ocasions de disparar a la porteria contrària. I, malgrat que els joves blaugranes tenien la pilota en el seu poder, la primera ocasió de perill va arribar en el minut 26 en una relliscada de Marc Bartra, que va deixar la pilota als peus de Berrocal, però la ràpida intervenció de Oyer va evitar el tret. Mentre el Barcelona B va seguir sense portar perill, els locals van disposar d'una altra bona oportunitat al minut 38, en una acció individual de Pablo Sánchez, el xut final va ser desviat a córner. Va caldre esperar fins al minut 44 per a la primera arribada barcelonista. Un centre des de la dreta de Deulofeu va ser mal rematat de cap per Rodri, que es trobava lliure de marcatge.

El partit no va canviar després del descans, encara que els de Huelva van semblar posar un major ímpetu amb dues arribades per la banda dreta de Javi Álamo, els centres no van ser ben rematats ni per Aitor ni per Pablo Sánchez, respectivament. Amb el transcurs del partit, els dos equips no van ser capaços de generar ocasions de perill a prop de les porteries rivals ja que el joc es va desenvolupar a la zona central i amb prou feines es va arribar a les àrees perquè les defenses es van imposar als escassos avenços d'uns i altres tot i els canvis per buscar d'una major profunditat.

En els últims minuts, els de Huelva van buscar amb més afany el portal rival, però els seus esforços van ser inútils en no estar encertats en els metres finals davant un rival que tampoc va passar per aclaparaments per mantenir el resultat.

Fitxa tècnica:

Recreativo: Manu Fernández; Córcoles, Borda, Bonaque, Fernando Vega, Javi Álamo, Matamala, Ramon Arques (Ale Zambrano, m. 73), Aitor, Pablo Sánchez (Jesús Rubio, m. 77) i Berrocal (Sergi Enrich, m. 56).

Barcelona B: Oyer; Montoya, Marc Bartra, Sergi Gómez, Planas; Sergi Roberto, Jonathan dos Santos, Espinosa (Cristian Lobato, m. 77); Deulofeu (Dongou, m. 84), Rafinha i Rodri (Kiko Femenia, m. 60).

Àrbitre: Fernando López Macera (Extremeny). Va amonestar als locals Javi Álamo, Matamala i Sergi Enricha i als visitants Sergi Gómez, Jonathan dos Santos, Montoya i Rafinha.

Incidències: Partit de Lliga de Segona Divisió, disputat a l'estadi Nuevo Colombino, amb terreny de joc en acceptables condicions i en nit de baixa temperatura, davant 6.341 espectadors.

stats