2a divisió
Esports Futbol 03/12/2011

El Recreativo guanya el Nàstic a domicili amb dos gols d'Enrich (1-2)

Els granes han encaixat una derrota dolorosa contra un equip de la zona baixa i que els condemna a mantenir-se, una jornada més, en llocs de descens

Els jugadors del Nàstic, després d'aconseguir l'empat.

TarragonaEl Gimnàstic ha rebut una dolorosa derrota contra el Recreativo de Huelva (1-2), que allunya al degà de la zona de perill de la classificació i que situa l'equip de Jorge D'Alessandro, una jornada més i ja van quinze, en descens.

El conjunt local va posar el joc i el Recre els gols. Els de Cervera, molt conservadors durant la segona meitat, han trobat la victòria gràcies a una urpada de Sergi Enrich després d'assistència de Javi Álamo.

Primera derrota de l'entrenador argentí des de la seva arribada a Tarragona. De la seva banda el Recreativo de Huelva trenca una dinàmica negativa, dues jornades perdent, en terreny d'un rival que a aquestes altures de la temporada és directe.

Sense temps per col·locar-se al camp el Nàstic ha encaixat el primer gol. Els de D'Alessandro, qui no havia rebut cap gol en contra com 'míster' grana, s'han vist superats per una carrera perfecta de Javi Álamo per banda dreta que ha assistit a Sergi Enrich, que a plaer, ha col·locat el 0-1 en el primer minut de joc.

El Nou Estadi ha emmudit. Sense temps pràcticament per capgirar la situació plantejada a la gespa, els catalans han robat una pilota en banda esquerra visitant que han sabut resoldre amb categoria.

Han girat la pilota de banda i Mingo, aprofitant el buit creat per la basculació de la saga, ha col·locat un centre que Borda, en pròpia meta, i amb paràbola perfecta, ha superat Manu Fernández. En tan sols deu minuts el partit ja tenia alternatives.

El Gimnàstic ha pres el comandament, gràcies a un centre del camp que imposa la seva veterania i la seva classe, mentre el Recre, més en tasques defensives, aprofitava en escasses ocasions les seves bandes per posar la por al cos als locals.

Morán ha pogut capgirar el resultat en dues faltes; la primera perfilada en banda esquerra que ha fregat el travesser de Manu Fernández, i la segona en un copejo més centrat que Manu ha sabut tallar. La lesió d'Arzu, Mairata l'ha suplert en l'eix de la defensa, i un intent llunyà de Longás han posat el punt final a la primera meitat.

Ha entrat Peragón per Powel a l'inici de la segona. L'holandès s'ha ressentit de la seva lesió muscular i ha donat entrada al jugador madrileny, qui per sorpresa de tots ha cedit la seva posició, a l'inici del partit, a Viguera.

Ha començat el segon acte amb control absolut del partit el Gimnàstic de Tarragona, qui no ha disposat de clares oportunitats de gol. El Recre de la seva banda, s'ha tancat en defensa i regal, descaradament, la pilota a l'equip local.

Peragón, només davant la meta visitant, ha col·locat una testarrada amb el cap al travesser. Corria el minut 75' i l'equip de Jorge D'Alessandro s'ha convençut que els tres punts s'havien de quedar a casa pel futbol plantejat. Res més lluny de la realitat.

Javi Álamo ha tornat a regalar una carrera, aquesta vegada donis del centre del camp, ha cedit la pilota a Sergi Enrich que des de banda dreta i fora de l'àrea ha travessat la pilota col·locant l'1-2 definitiu a falta de deu minuts per al final. Tres punts han volat del Nou Estadi per a desesperació local.

Nàstic 1 – Recreativo 2

NÀSTIC: Rubén; Sergio Juste, Arzu (Mairata, min.34), Álex Ortiz, Mingo, Rodri, Seoane, Morán (Luna, min.68), Longás, Viguera i Powel (Peragón, min.45)

RECRE: Manu Fernández; Córcoles, Borda, Manolo Martínez, Cifu; Javi Álamo, Arcas, Ale Zambrano (Matamala, min.66), Aitor (Fidel, min. 76), Pablo Sánchez (Borja Granero, min.86) i Sergi Enrich.

GOLS: 0-1, Sergi Enrich (1'). 1-1, Borda (pp) (10'). 1-2, Sergi Enrich (80').

ÀRBITRE: Lesma López (Col·legi madrileny). Ha amonestat Córcoles (25'), Sergi Enrich (61') i Javi Álamo (83').

ESTADI: Nou Estadi de Tarragona, 4.219 espectadors.