Esports Futbol 02/12/2017

El Reus es desfà del Barça B (2-1)

David Haro i Lekic han marcat els gols locals

Lekic, controlant la pilota

BarcelonaEl Reus Deportiu ha superat el Barça B i s'ha endut el duel català (2-1). L'equip blaugrana ha merescut un resultat millor, però no ha tingut l'efectivitat dels locals.

David Haro ha inaugurat el marcador al minut 43, però el Barça B ha aconseguit empatar el marcador abans d'arribar al descans gràcies a un penal que ha transformat Arnaiz (min 44). Lekic ha tornat a avançar els locals al minut 53.

L'equip visitant ha acabat el partit amb quatre davanters per intentar un empat que no ha arribat.

Tot i el fred, 2.353 espectadors han vist el partit en directe. Els jugadors del Barça B han sortit amb una samarreta de suport al seu company Ferran Sarsanedas, operat divendres a la cuixa dreta.