SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/08/2013

El Sabadell cau 2 a 0 contra la Ponferradina

Els de Javi Salamero ofereixen una mala imatge i perden el lideratge de Segona

BarcelonaEl Sabadell de Javi Salamero ha rebut un dur correctiu al Toralín, el camp de la Ponferradina, i els vallesans han caigut 2 a 0 després d’un mal inici de la segona meitat. En només tres minuts, del 46 al 49, Marcos García i Adolfo Fofo han sentenciat el xoc contra els vallesans. El conjunt català no ha demostrat la bona imatge que va oferir contra el Mallorca en la jornada inicial de Segona, una golejada contra els illencs que va permetre al Sabadell obtenir el lideratge de la categoria. El conjunt de Claudio Barragán ha dominat en tot moment els homes de Salamero, que no han tingut continuïtat i s'han vist superats en tot moment pels locals.

El porter David De Navas ha salvat una major golejada, especialment amb dues grans aturades a Fofo i Yuri. "L’equip ha patit força a les dues àrees i podíem haver encaixat algun gol més", ha reconegut el tècnic del Sabadell, Javier Salamero. En els últims minuts de joc els arlequinats han intentat donar vida al partit, però la reacció dels vallesans no ha obtingut cap premi.