SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/12/2013

El Sabadell agafa aire a Tenerife (0 a 3)

El conjunt visitant es mostra molt sòlid i rubrica el triomf gràcies a dos penals que transformen Hidalgo i Aníbal

BarcelonaEl Sabadell ha sacsejat un atordit Tenerife en un partit de clar color visitant. La indolent sortida al terreny de joc del quadre insular ha permès que el combinat català aprofités la seva primera aproximació per desfer l'empat inicial, després que Martí Crespi al minut 5, gairebé que a plaer, hagi rematat a la xarxa un llançament de córner de Collantes.

El gol vallesà ha propiciat desconcert als locals, tot el contrari que en els catalans, que han reafirmat el seu domini, tot i que sense arribar a intimidar Roberto. A la represa s'han repetit els mateixos patrons inicials, encara que aquesta vegada amb més perseverança visitant, ja que, primer Longás i poc després Hidalgo, amb dos xuts llunyans, han fet més gran el naufragi del Tenerife. Una incursió a l'àrea de Toni Lao ha propiciat un ingenu penal comès per Javi Moyano. Hidalgo, al minut 12, ha estat l'encarregat de marcar la pena màxima. Uns minuts més tard, Aníbal Zurdo ha marcat també de penal el definitiu 0 a 3.