SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/04/2011

El Nàstic busca els punts per allunyar-se de la zona de descens

El Gimnàstic té avui un partit important contra l'Elx que serà clau per poder allunyar-se de la zona de descens, de la qual només es troba a quatre punts

Redacció
2 min

TarragonaL'Elx vol assentar-se a la zona de privilegi, la que possibilita disputar la promoció d'ascens, per la qual cosa necessita guanyar el Gimnàstic de Tarragona que, per la seva banda, busca allunyar-se dels llocs de descens, dels quals es troba a quatre punts.

El Nàstic visita el Martínez Valero entre aclaparaments, dubtes i esperances, i amb la certesa que l'equip no funciona fora de casa.

Aclaparaments, perquè l'ensopegada contra el Tenerife ha tornat a encendre certes alarmes; dubtes, perquè l'equip juga dos partits consecutius fora de casa i a domicili els d'Oliva no estan gaire fins; i esperances, perquè, en cas d'aconseguir dos bons resultats, el que resta de lliga es podria afrontar amb certa tranquil·litat.

Però és clar que el Nàstic no funciona fora de casa. Les dues últimes sortides han estat una mostra d'això: humiliació al Miniestadi (4-0) i derrota sense honor a Còrdova (1-0).

Si a això se li suma que a casa l'equip ha tornat a punxar, el futur no es veu amb optimisme, a l'espera de saber què passa a Elx i Osca.

Oliva no podrà comptar amb Morán, el motor de l'equip, durant un mes. Pel que sembla, Delporte ocuparà la seva posició, com ja va succeir contra el Tenerife, amb bons resultats.

Això significarà que, probablement, estarà acompanyat de Gerardo i Sanchón en atac i rematarà amb Powel en punta.

En el doble pivot seguirà la dupla gallega Seoane-Bergantiños, mentre que els dubtes tornen a la defensa: Xisco i Fuster sembla que seran als laterals, a l'espera de veure si repetirà centrals amb Mairata i Medina.

Entrenador de l'Elx, de la seva banda, no pot comptar per a aquest partit amb el lesionat Miguel Linares ni amb el sancionat José Luis Acciari.

No obstant això, recupera David Generelo, Samuel Llorca, Héctor Verdés, Edu Albacar i Kike Mateo, mentre que ha deixat sense convocar, per decisió tècnica, Vasco Fernandes, Jesús Perera i Xabier Etxeita.

El tècnic il·licità, que no ha avançat l'equip amb el qual afrontarà el partit, sí que ha dit que Cristóbal Márquez, últim fitxatge de l'Elx, està "per jugar" i que David Generelo "té opcions de ser titular", malgrat que s'ha perdut els dos últims partits per problemes al genoll dret.

Bordalás podria recuperar la mateixa defensa amb la qual el seu equip va encadenar cinc victòries consecutives, amb Samuel i Héctor Verdés com a centrals i Carpio i Ripa als laterals dret i esquerre, respectivament.

El que no ha revelat l'entrenador de l'Elx és qui acompanyarà Sergio Mantecón al centre del camp i si mantindrà Kike Mateo a la mitja punta o si, per contra, recupera Generelo per a aquesta demarcació.

Al vestidor il·licità es considera que el partit contra el Nàstic de Tarragona és "un partit trampa", perquè s'entén que el conjunt català "és més perillós de visitant que de local" i que la seva classificació enganya, perquè "juga bé a futbol".

stats