Publicitat
Publicitat

SEGONA DIVISIÓ

José María Ruiz Mateos ho ha anunciat avui en una roda de premsa a Madrid

El Rayo Vallecano s'ha acollit al procediment especial de la Llei Concursal

L'equip madrileny juntament amb 9 empreses de Nueva Rumasa s'han acollit al procediment especial de la llei Concursal que atorga un termini de fins a quatre mesos per negociar amb els creditors un pla de pagaments i evitar així entrar en suspensió de pagaments

Ho ha comunicat el cap de Nueva Rumasa, José María Ruiz-Mateos, en una roda de premsa a Madrid, al costat de sis dels seus fills. Segons la família Ruiz Mateos, aquesta mesura s'ha adoptat per protegir els interessos dels empleats i dels inversors que han dipositat en el grup la seva confiança.


El deute bancari de les empreses del grup Nueva Rumasa puja a 700 milions d'euros i, segons José María Ruiz-Mateos fill, la major part correspon a les deu empreses que s'han acollit a aquest procediment de la Llei Concursal.


Els membres de la família Ruiz-Mateos han assegurat que aquesta mesura no afectarà al dia a dia de les empreses ni al patrimoni de Nova Rumasa, que han xifrat en 6.000 milions d'euros. Han afegit que amb aquesta decisió es garanteixen els llocs de treball i els fons que 5.000 inversors han dipositat en la companyia a través dels pagarés i participacions emeses.

A part del Rayo Vallecano també hi han entrat altres empreses de Nueva Rumasa com són les empreses Clesa, Garvey, Hotasa, Dhul, Elgorriaga, Ibram, Trapa, Carcesa, Formatgeria Menorquina.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT