Publicitat
Publicitat

SEGONA DIVISIÓ

Han donat un termini de 24 hores

La plantilla del Rayo Vallecano estudia no jugar aquest dissabte com acció de protesta

Els jugadors del Rayo Vallecano estudien una nova acció de protesta per solucionar el problema d'impagament que tenen fa mesos


Els jugadors del Rayo Vallecano han decidit aquest dimecres en una nova reunió després de l' entrenament prendre mesures dràstiques en cas que no hi hagi una solució a la seva situació d'impagament , entre elles estudien la tancada al vestidor i no disputar el partit a Valladolid d'aquest dissabte .

Els jugadors no volen seguir esperant una solució que fa moltes setmanes que demanen i a la qual no han obtingut cap resposta . A més , han sabut que el comprador que està més ben posicionat per tancar l' operació ha demanat dos mesos per estudiar els comptes a Hisenda abans d'efectuar la compra .

Davant d'aquesta notícia i les dificultats econòmiques que estan travessant , han decidit prendre mesures tot i que aquestes no són definitives . Aquestes mesures s'han pres amb la finalitat que la direcció de l' equip actuï i es comprometi a complir amb els jugadors , com ells estan complint en la part esportiva , no en va són líders de la segona divisió .

Tornen a donar un termini de 24 hores abans de prendre cap decisió , de manera que demà tornaran a reunir-se i decidiran què fer , però les dues opcions que s'estudien són la de tancar-se a l vestuari i la de no anar a la propera trobada , que hauria de ser el dissabte a les 18:00 hores .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT