SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/05/2012

El Sabadell només pot treure un punt d'Elx (1-1)

Els homes de Lluís Carreras han pogut sumar els tres punts, però a falta de vuit minuts per acabar l'Elx ha empatat i ha impedit que el Sabadell s'endugués els tres punts

BarcelonaEl Sabadell ha tret un punt important del Martínez Valero d'Elx tot i que en podien haver estat tres. El conjunt de Lluís Carreras ha estat millor que el conjunt alacantí, però no ha sabut rematar la feina quan s'ha situat per davant en el marcador al minut 56 amb un gol d'Aaron Bueno.

Aleshores, Florian i Lanzarote han gaudit de diverses ocasions per sentenciar el partit, però no han pogut superar el porter Juan Carlos. El fet de perdonar tant ha acabat beneficiant a un Elx que ha empatat en el tram final de partit amb un gol de Nicki Bille al minut 82.

L'1-1 final no ha satisfet cap dels dos equips, ja que l'Elx perd el tren de la promoció i el Sabadell segueix en un terreny perillós amb 43 punts, cinc per sobre de la primera plaça de descens que ara ocupa el Girona.

Fitxa tècnica:

1 - Elx: Juan Carlos, Flaño (Alberto, m.46), Etxeita, Héctor Verdés (Héctor Rodas, m.18), Beranger, Carpio, Generelo, Rúper, Xumetra, Perico (Nicki Bille, m.60) i Ángel.

1 - Sabadell: De Navas, Toni Lao, Agustín, Samuel Zoe, Ramírez, Héctor Simón, Arteaga (Alex Cruz, m.78), Juvenal, Lanzarote, Bueno (Toni Hidalgo, m.70) i Baha (Florian, m.64).

Gols: 0-1, m.56: Aaron Bueno. 1-1, m.85: Nicki Bille.

Àrbitre: Sánchez Martínez (Comitè murcià). Ha amonestat als locales Generelo, Héctor Rodas, Juan Carlos, Beranger, Nicki Bille i Alberto, i als visitants Juvenal y Lanzarote.