Segona Divisió
Esports Futbol 09/03/2012

El Sabadell i el Barça B arriben al derbi molt igualats

Arlequinats i blaugranes afronten el derbi empatats a 35 punts en la classificació i perseguint tots dos una victòria que els permeti allunyar-se de la zona perillosa

Efe
2 min
Florian i Armando es disputen una pilota al Miniestadi

BarcelonaEl Sabadell i el Barça B juguen aquest dissabte a la tarda a la Nova Creu Alta a les 18h, en un derbi molt igualat. Els arlequinats volen mantenir la seva solidesa com a locals que els ha permès patir únicament dues derrotes aquesta temporada al seu estadi, davant un filial blaugrana que baixa números quan s'allunya del Miniestadi, com demostra que només hagi sumat dos empats en els seus últims sis desplaçaments.

Carreras presagia un partit "molt obert" i avisa que per guanyar s'haurà de veure "la millor versió" del Sabadell contra un rival del qual destaca el seu "gran talent", atrevint-se a pronosticar que "el 80% dels seus futbolistes jugarà en 2 o 3 anys a Primera".

En les files sabadellenques serà baixa per tercera jornada consecutiva el migcampista Héctor Simón, amb síndrome de cua d'astràgal, mentre que durant la setmana han arrossegat molèsties Olmo, Lanza i Hidalgo, encara que els tres han entrat finalment en la convocatòria. Per contra, han caigut de la llista per decisió tècnica Bermudo, Samuel, Fran Piera, Alex Cruz i Aarón Bueno.

El Barça B, de la seva banda, acudeix a la Nova Creu Alta disposat a treure's de sobre d'una vegada el pes de les seves pobres actuacions a domicili, perquè els blaugranes no coneixen el triomf com a visitants des del passat 19 de novembre. Encara que l'empat sense gols contra el Recreativo de Huelva va ser un pas endavant després de dues derrotes consecutives, els d'Eusebio Sacristán volen tallar la pèrdua de punts en aquesta segona volta i així assegurar el seu lloc en els llocs còmodes de la taula.

El problema, de nou, serà la més que probable absència dels jugadors que s'han entrenat amb el primer equip, sobre els quals Eusebio ha desconfiat que puguin actuar contra el Sabadell. El tècnic haurà de plantejar un onze sense pràcticament tota la defensa titular, ja que els defenses Martín Montoya, Marc Muniesa i Marc Bartra, així com el migcampista Sergi Roberto i l'atacant Cristian Tello s'han exercitant aquests dies amb el primer equip i podrien ser cridats per Pep Guardiola.

I encara que també ho va fer Jonathan Dos Santos, en el seu cas avui ja s'ha entrenat amb el filial i, a falta de la llista de convocats definitiva que no es donarà fins demà, estarà disponible per a Eusebio amb vistes al derbi.

stats