2a divisió
Esports Futbol 05/05/2012

El Sabadell busca sumar els tres punts contra el Celta per afrontar la recta final amb més tranquil·litat (18h)

L'entrenador Lluís Carreras no podrà seure a la banqueta per sanció però assegura que percep un ambient "menys fred" que en els últims partits

Efe
2 min
Els jugadors del Sabadell celebren un gol contra el Xerez

BarcelonaEl Sabadell buscarà sumar tres punts d'or que li permetrien afrontar la recta final de la temporada sense aclaparaments i amb la permanència pràcticament assegurada, mentre que el Celta intentarà pressionar el Valladolid pels llocs d'ascens.

El Sabadell no travessa un bon moment, com així ho demostra que només hagin guanyat un dels seus últims 9 compromisos, l'aconseguit fa un mes contra el Nàstic (1-0). A més, han patit dues derrotes consecutives davant Girona (2-3) i Múrcia (1-0).

Malgrat tot, els vallesans s'aferren a la seva solidesa com a locals (només han perdut tres partits en tota la temporada a casa) i a la seva sonada victòria contra el líder, el Deportivo, (1-0) per somiar amb una altra tarda històrica davant el Celta, tercer classificat.

L'entrenador Lluís Carreras, que no podrà seure a la banqueta per sanció després de ser expulsat la passada jornada a la Nueva Condomina, ha assegurat que percep un ambient "menys fred" que en els últims partits i ha qualificat el compromís davant els gallecs com "una altra final".

Carreras no oblida el 4-1 sofert a la primera volta en la seva visita a Balaídos i ha recordat que el Celta és "el que millor juga a futbol de la categoria costat del Valladolid", de manera que avisa que el seu equip haurà de ser "molt fort "al centre del camp per treure el partit endavant.

El central Jesús Olmo torna a la llista després de recuperar-se de la seva lesió i apunta a titular en l'eix de la defensa, formant parella amb Agustín. Per contra, es cau de la convocatòria per culpa d'un esquinç de turmell l'extrem Ezequiel, que se suma als lesionats Pablo Ruiz i Manu Redondo.

Els descartats per decisió tècnica tornen a ser Aaron Bueno, Fran Piera i Alex Cruz.

El Celta arriba al duel a la Nova Creu Alta reforçat en la seva moral després de golejar la passada jornada al filial del Barça, una victòria que li va permetre trencar la ratxa negativa de dues derrotes consecutives davant el Deportivo i l'Hèrcules.

stats