SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/08/2012

El Girona i el Sabadell comencen la Lliga amb un punt (0-0)

El primer derbi català de la temporada s'ha saldat amb un empat que satisfà tots dos equips. En el segon temps hi ha hagut un gol fantasma del Sabadell que l'àrbitre no ha concedit

Efe
2 min
El porter del Girona Dani Mallo mira la pilota en el gol fantasma del Sabadell

GironaEn un partit amb molt més futbol a la segona part que en la primera, el Girona i el Sabadell s'han repartit els punts amb un empat a zero que ha sigut apreciat per tots dos tècnics.

Els primers quaranta-cinc minuts no han tingut gaire futbol i només hi ha hagut comptades ocasions de gol, fet que ha avorrit bastant el poc públic que ha presenciat el partit.

Una rematada d'Arteaga que ha rebutjat Garmendia i una altra posterior de Jandro que Nauzet ha enviat a córner amb la punta dels dits han sigut l'únic perill que tots dos conjunts han fabricat en la primera mitja hora.

Ja en la represa i amb el descens de temperatura el futbol d'atac dels dos equips ha estat més present, i en el minut 51 Benja ha tingut una gran oportunitat en una rematada de cap que ha sortit per sobre del travesser.

No obstant això, l'oportunitat més clara ha arribat dos minuts més tard, quan el visitant Ulisses Dávila ha rematat al travesser i posteriorment la pilota ha botat a la línia de gol, tot i que l'àrbitre no ha considerat que la pilota hagués entrat.

Després d'uns minuts de molta igualtat, el Sabadell ha pogut sentenciar el partit en el temps afegit, quan en el minut 94 David García ha tret la pilota dels peus d'Ulisses, quan el mexicà s'havia plantat sol davant Mallo.

Fitxa tècnica:

0 - Girona: Mallo; Jose, Chus Herrero, Migue, David García, Tebar, Garmendia, Toni Moral (Eloi Amagat, min. 59), Juanlu Hens (Ariday, min. 79), Jandro i Benja (Ion Vélez, min. 70).

0 - Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Tortolero, Abraham Paz, Ramírez, Héctor Simón, Llorente, Moha (Eneko, min. 76), Arteaga (Gato min. 61), Ulisses (Fito, min. 90) i Aníbal.

Àrbitre: Sureda Cuenca (Col·legi Balear). Ha mostrat targeta groga a Héctor Simón (min. 34), Moha (min. 55), Nauzet (min. 63), Abraham Paz (min. 72) i Jose (min. 73).

stats