Segona Divisió
Esports Futbol 05/07/2011

El Sabadell anuncia el fitxatge del davanter Manu Lanzarote, procedent de l'Eibar

Amb els bascos, el barceloní es va enfrontar al Sabadell a la fase d'ascens a 2a A. Ara, es converteix en el cinquè reforç dels arlequinats per la propera temporada

Redacció
1 min
Manu Lanzarote, presentat com a nou jugador del Sabadell

BarcelonaEl davanter, nascut a Barcelona el gener de 1984, torna a Catalunya de la mà del Sabadell després d'una profitosa temporada a l'Eibar, on ha anotat 9 gols. Un d'ells, precisament, contra els vallesans en el partit de tornada de la fase d'ascens a Segona A que va acabar en empat a 1 i va donar l'ascens als de Lluís Carreras.

Lanzarote es va formar a les categories inferiors del Barça i va jugar al Barça B la temporada 2004-05, quan el filial blaugrana l'entrenava Pere Gratacós a Segona B. Després va passar pel Lleida, el filial de l'Atlètic de Madrid, l'Oviedo i el Sant Andreu, per després passar, finalment, a l'Eibar.

El cinquè reforç del Sabadell de Segona ha declarat en la seva presentació que arriba a La Nova Creu Alta que "arriba per ser un més i sumar el que faci falta" per aconseguir la salvació, objectiu que, a priori, tindran els arlequinats la propera temporada.

Lanzarote també ha assegurat que ha escollit l'oferta del Sabadell "per sobre d'altres de superiors, com les d'Albacete o Salamanca", perquè vol "seguir creixent com a futbolista".

stats