SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/12/2012

Lanzarote, de penal, salva un punt per al Sabadell contra el Múrcia (2-2)

Els catalans aconsegueixen sumar un punt més gràcies a un gol de penal al minut 94. Els de Lluís Carreras segueixen vuitens amb 24 punts

Efe
3 min

SabadellEl Centre d'Esports Sabadell ha sumat aquest dissabte un punt important a casa contra el Múrcia. Un penal a favor dels catalans en el minut 94 ha deixat el 2-2 definitiu a la Nova Creu Alta. Els murcians, indignats amb l'àrbitre, s'han hagut de resignar amb el botí d'un punt quan ja n'assaborien tres.

Els arlequinats s'han avançat al primer minut per mitjà de Lanzarote, però el Múrcia ha remuntat amb 10 jugadors en tres minuts brillants del segon temps, amb gols de Kike García i Matilla. Els locals han començat amb força i als dos minuts Aníbal ha enviat una assistència d'or a Lanza, que s'ha colat a l'àrea i ha batut amb la puntera el porter Javi Jiménez després de deixar assegut el seu marcador.

Amb el marcador a favor, el Sabadell ha optat per replegar-se i ha cedit la possessió de la pilota a un Múrcia que ha avançat les seves línies a la recerca de l'empat. No obstant això, el que més a prop ha estat del gol ha estat el local Ulisses Dávila, en una contra que ha culminat amb un xut que ha sortit fora per poc. La reacció visitant s'ha truncat abans de la mitja hora, quan el defensa Dos Santos ha vist la segona groga i ha deixat el seu equip amb un home menys.

Per reorganitzar la situació, el tècnic Gustavo Siviero ha realitzat el primer canvi. Ha tret del camp el davanter Cristian Ruso per donar entrada al central Jorge. El partit ha entrat en una fase de major igualtat, encara que cap dels dos equips ha estat capaç d'acostar-se amb perill a la porteria contrària. De fet, el Múrcia no ha creat cap oportunitat clara en els primers 45 minuts.

La segona meitat ha arrencat una mica més animada i els visitants han començat a trepitjar l'àrea del conjunt català. Als 8 minuts, Gómez no ha estat capaç de batre el porter arlequinat Nauzet, que li ha guanyat un mà a mà de manera providencial. Ha estat el primer avís visitant abans de la fulgurant remuntada que ha iniciat amb una imparable rematada de Kike García des de dins de l'àrea, després d'una passada de Molinero, al minut 66.

L'acció ha descol·locat el Sabadell, i 3 minuts després el col·legiat Figueroa Vázquez ha assenyalat penal de Toni Lao sobre Saúl. Matilla no ha perdonat des dels 11 metres i ha col·locat l'1-2 al marcador. Lluís Carreras ha mogut fitxa amb urgència, però els seus homes ja jugaven contra rellotge i l'excés de pausa que han tingut fins aleshores s'ha convertit en precipitació i imprecisions.

Tanmateix, Ulisses Dávila ha assumit la responsabilitat. Ha creat una clara ocasió i ha provocat un penal, que Lanza ha transformat en l'empat final en el minut 94.

Fitxa tècnica:

2. Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Oscar Ramírez, Pablo Ruiz (Baha, min. 75), Espasandín, Juanjo, Hidalgo Juvenal, min. 56), Moha, Lanzarote, Ulisses Dávila i Aníbal (Collantes, min. 70).

2. Múrcia: Javi Jiménez, Molinero, Dos Santos, Oscar Sánchez, Tagliafico; Nafti (Saül Berjón, min. 56), Matilla, Albiol (Eddy, min. 80); Jonatan Gómez, Cristian Ruso (Jordi, min. 39) i Kike García.

Gols: 1-0, m. 2: Lanzarote. 1-1, m. 66: Kike García. 1-2, m. 69: Matilla. 2-2, m. 94: Lanzarote, de penal.

Àrbitre: Figueroa Vázquez (Col·legi andalús). Ha amonestat el local Toni Lao i els visitants Nafti, Oscar Sánchez i Saúl. Ha expulsat per doble amonestació els visitants Dos Santos (min. 27) i Molinero (min. 91) i amb vermella directa a Matilla, amb el partit ja acabat.

stats