Esports Futbol 17/09/2011

El Sabadell cau a Riazor però deixa una molt bona imatge (2-1)

El Deportivo, amb els gols de Juan Carlos Valerón i el mexicà Andrés Guardado, ha superat aquesta tarda el Sabadell, que havia sumat tots els punts possibles (9 de 9) fins a aquest dissabte

El Sabadell derrota el Vila-real en un partit boig.

BarcelonaEls corunyesos han arribat al descans amb dos gols d'avantatge, una renda fictícia per als mèrits dels dos equips en la primera part. En la segona els gallecs han baixat el ritme i han patit quan el Sabadell, mitjançant Nabil Baha, ha retallat diferències a falta d'un quart d'hora pel final.

L'arrencada del partit ha estat pel Dépor, que s'ha apoderat de la pilota i ha tancat el Sabadell en els primers minuts, en què David de Navas ha hagut d'intervenir força per desviar xuts de Vázquez i Salomao.

Excepte un avís d'Aarón Bueno, l'equip corunyès s'ha sentit còmode, però la defensa catalana ha estat ràpida per frenar Lassad a l'àrea després d'una passada d'Alex Bergantiños i un minut després, Valerón, ha fregat el gol amb un cop de cap.

Després dels primers quinze minuts el Sabadell ha despertat amb dues accions del francès Florian. Primer una rematada de cap que ha aconseguit desviar Aranzubía amb una excel·lent intervenció i després un xut que ha escopit el travesser. Els vallesans mereixien el gol.

El primer gol del Deportivo ha arribat després d'una passada de Lassad a Valerón, que ha definit amb molta qualitat davant de De Navas al minut 40. Cinc minuts més tard, al 45, Guardado ha fet el segon després de rebre una assistència de Salomao. Massa premi pels gallecs.

En el segon temps el Dépor ha abaixat el ritme i el Sabadell cada cop s'ha sentit més còmode. Al minut 70, Nabil Baha, que ha entrat minuts abans, ha retallat diferències després de plantar-se a l'àrea d'Aranzubía i superar-lo amb un fort xut. Ha estat el 2-1 definitiu al 74 de partit.

Fitxa tècnica:

2 - Deportivo de la Corunya: Aranzubía; Laure, Colotto, Aythami, Ayoze; Alex Bergantiños, Jesús Vázquez; Guardado (Morel, min.75), Valerón (Juan Domínguez, min.89), Salomao, i Lassad (Bodipo; min 81).

1 - Sabadell: De Navas; Oscar Ramírez, Toni Lao, Olmo, Redondo; Llança, Héctor Simón, Juvenal (Joaquín; min. 81), Arteaga, Aarón Bueno (Eneko, min.60), i Florian (Baha; min. 66).

Gols: 1-0; min.40, Valerón. 2-0; min.45, Guardado. 2-1; min.74, Baha.

Àrbitre: Gil Manzano, de l'escola extremenya. Ha mostrat groga a Aythami (min.36), Ayoze (min.61) i Salomao (min.92), per part del Deportivo; i Olmo (min.88) i Baha (min.90), per part del Sabadell.