SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/05/2013

Sabadell i Numància busquen els tres punts per segellar la permanència

Els dos conjunts tenen 47 punts i s'enfronten a la Nova Creu Alta (21 hores, Teledeporte)

Efe
2 min

SabadellEl Sabadell i el Numància s'enfronten aquest diumenge (21hores, Teledeporte) a la Nova Creu Alta empatats a 47 punts i amb l'objectiu comú de celebrar una victòria que els permetria aconseguir la salvació virtual.

Els arlequinats afronten el xoc sumits en un mar de dubtes, ja que han encadenat una mala ratxa de resultats que ha fet ressuscitar els fantasmes de la temporada passada, en la que van aconseguir salvar-se 'in extremis' i gràcies al descens del Vila-real que va arrossegar al filial. I és que el Sabadell només ha estat capaç de sumar 4 dels últims 24 punts en joc i ha evidenciat una preocupant fragilitat defensiva, com demostra que hagi encaixat un total de 23 gols en les últimes 8 jornades.

L'última victòria del conjunt que dirigeix Lluís Carreras es remunta a fa gairebé un mes, concretament al 7 d'abril, dia en què els sabadellencs van doblegar a l'sporting de Gijón per 4-3. Una altra dada cridanera és que els últims quatre compromisos que el Sabadell ha disputat a casa ha acabat en inferioritat numèrica, circumstància que ha generat un profund malestar entre l'afició catalana i ha enrarit l'ambient cap als àrbitres.

Per intentar batre al Numància per primera vegada a Segona Divisió, el tècnic Lluís Carreras recupera quatre jugadors titulars que es van perdre l'última jornada per sanció: el porter Nauzet, els defenses Abraham Paz i Samu i el migcampista Juanjo Ciércoles. També ha entrat en la convocatòria de 20 futbolistes el central Pablo Ruiz, lesionat en l'escalfament del partit que el Sabadell va perdre davant el Mirandés (2-0), però que finalment s'ha recuperat a temps. La principal baixa sabadellenc segueix sent el davanter mexicà cedit pel Chelsea Ulisses Dávila, per culpa d'un trencament al recte anterior de la cama dreta.

El Numància viatja amb la intenció d'aconseguir la victòria que li falta per segellar la seva permanència un any més en la Lliga Adelante, en un partit on presentarà diverses novetats a l'onze inicial, a causa de les lesions. I és que set jugadors estan a la infermeria.

stats