SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 31/05/2011

Mor el darrer president que va portar a Primera Divisió el Centre d'Esports Sabadell

Just dos dies després de l'ascens del club arlequinat a Segona A ha mort qui fou el president del club el 1993, quan l'equip va perdre per darrer cop aquesta categoria

Toni Padilla
1 min

BarcelonaRafel Arroyos va ser president del Centre d'Esports Sabadell en dues etapes. Del 1983 al 1987 va liderar una època brillant que va significar el retorn dels arlequinats a la Primera Divisió. El 1987, després de veure com el Sabadell evitava el descens a Segona, va cedir la presidència a Alfred Besonias. Arroyos, empresari fet a si mateix, era soci del club des de la seva adolescència, i sempre havia recordat com va ser un dels pocs seguidors del club que va presenciar els dos partits del Sabadell a la Copa de Fires, el 1969 davant del Bruges belga, tant a casa com a fora.

Arroyos retornaria a la presidència del club del 1991 al 1993. A diferència del primer període, marcat per l'èxit, aquest segon mandat seria molt negatiu, ja que va quedar marcat per una sèrie de fitxatges desencertats que van provocar una forta crisi econòmica al club i el descens esportiu a Segona B i administratiu a Tercera.

El seu germà Miquel Arroyos és l'actual vicepresident de relacions institucionals del club, i anteriorment també havia ocupat el càrrec de president, del 1996 al 2002.

L'enterrament es farà dimecres a les 12 del migdia al tanatori de Sabadell.

stats