SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/08/2012

El Sabadell i el Vila-real empaten sense gols a la Nova Creu Alta

Els de Lluís Carreras sumen un punt a casa contra un dels equips cridats a tornar a Primera Divisió la pròxima temporada

Ara
2 min

BarcelonaSi l’estrena en Lliga es va saldar amb un empat sense gols dissabte passat a Montilivi, avui el debut a la Nova Creu Alta s’ha resolt de la mateixa manera. El Sabadell ha empatat davant d’un dels equips més potents de la categoria com és el Vila-real. Arlequinats i groguets s’han repartit la possessió i el domini de la pilota durant tot l’enfrontament, si bé els visitants han tingut alguna ocasió més. Només començar, però, qui ha donat el primer ensurt ha estat Uli Dávila als 20 segons d’enfrontament.

Després Hernán Pérez, i per partida doble, ha fet la rèplica de l’equip de Julio Velázquez. La més clara del primer temps ha estat per a Cavenaghi, trobant-se a un Nauzet que avui ha estat especialmente encertat. En el tram final, una ocasió per banda abans de marxar a vestidors. Per part visitant, una centrada de Senna l’ha rematat amb el cap Bruno salvant-la Nauzet, mentre pel Sabadell, Héctor Simón ha servit una falta al segon pal que s’ha anat enverinant i que ha acabat amb un xut posterior d’Uli Dávila lluny dels dominis de Juan Carlos.

El segon temps ha començat i ha acabat amb polèmica. En el primer cas, l’afició arlequinada ha reclamat penal sobre Aníbal als 5’, i en la contra Hernán Pérez ha provat de batre a Nauzet sense èxit. Dos minuts més tard, una jugada individual d’Uli Dávila ha acabat amb una centrada refusada a còrner. El propi mexicà a punt ha estat d’aprofitar també un rebuig de Juan Carlos en una nova falta xutada per Hèctor Simón. Tres arribades arlequinades que el Vila-real s’ha encarregat de neutralitzar amb molt de perill.

Cavenaghi de primeres ha obligat de nou a Nauzet a lluir-se. Després, Uche de jugada individual ha estat l’encarregat de trobar-se amb els guants del canari. I al 82’, De Burgos Bengoetxea ha xiulat un lliure indirecte molt discutit per suposada cessió de Ramírez a Nauzet. L’ex del Mirandés ha aturat el xut de Cavenaghi enviant-la a còrner. Fito de falta directa també ha intentat acabar amb el 0-0, però el seu llençament ha marxat per sobre la portería del Villarreal. Gairebé en l’afegit, de nou Nauzet ha aparegut per salvar una canonada de Marcos Senna. I ja amb el temps gairebé complert, de nou polèmica a la Nova Creu Alta, ja que el col·legiat basc no ha deixat servir l’última falta favorable al Sabadell a uns 15 metres de la frontal de l’àrea. Com a Girona, avui el Sabadell ha tornat a repartir-se els punts i segueix sense encaixar cap gol en el que portem de lliga 2012/13.

Fitxa Tècnica:

CE Sabadell: Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín, Hèctor Simón, Llorente (Hidalgo, 78’), Moha (Fito, 69’), Uli Dávila, Gato (Eneko, 61’) i Aníbal.

Villarreal CF: Juan Carlos, Javi Venta, Musacchio, Mellberg, Joan Oriol, Marcos Senna, Bruno, Cani (Moi, 84’), Jaume Costa (Manu Trigueros, 57’), Hernán Pérez (Uche, 68’) i Cavenaghi.

Àrbitre: Ricardo De Burgos Bengoetxea (basc). Ha amonestat a Llorente, Hidalgo; Joan Oriol, Javi Venta, Jaume Costa, Mellberg i Bruno.

Gols: Sense gols.

Estadi: Nova Creu Alta (3.300 espectadors)

stats