Segona Divisió
Esports Futbol 16/05/2012

El Sabadell vol aprofitar la mala ratxa de l'Almeria per certificar la permanència (20h)

Els arlequinats poden assegurar-se la salvació a Segona si derroten el conjunt andalús, que està obligat a guanyar si vol recuperar les posicions d'ascens a Primera

Efe
1 min
Els jugadors del Sabadell celebren un gol a la Nova Creu Alta

SabadellEl Sabadell rep aquest dimecres a les 20h a la Nova Creu Alta a l'Almeria, en un partit que pot servir als vallesans per certificar la permanència a Segona. L'entitat arlequinada està promocionant el partit i ha posat el preu de les entrades a 5 euros per assegurar-se una bona entrada.

Malgrat la bona imatge exhibida a Elx (1-1), el tècnic Lluís Carreras tornarà a fer canvis al seu equip i l'uruguaià Adrián Luna té molts números per recuperar la titularitat després de complir el seu partit de sanció. No jugaran per lesió els defenses Jesús Olmo, Manu Redondo i Pablo Ruiz. Samuel i Agustín apunten a titulars al mig del camp.

El golejador, Manu Lanzarote, ha fet una crida a l'afició per demanar-li el seu suport. "Hem fet mèrits per merèixer seguir en aquesta categoria. Ara cal que tot el món s'ho cregui i remem en la mateixa direcció".

stats