SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/04/2013

El Sabadell buscarà contra el Recreativo una victòria que gairebé els garanteixi la permanència

Els arlequinats volen deixar aquest divendres al vespre (21h/Marca TV) enrere la mala ratxa de resultats que els ha portat en les últimes sis jornades a sumar només 3 punts dels 18 possibles

Ara
2 min
El CE Sabadell va derrotar 4-3 l'Sporting en l'últim partit que va jugar a la Nova Creu Alta

BarcelonaEl Sabadell i el Recreativo de Huelva obren aquest divendres al vespre (21h/Marca TV) la trenta-cinquena jornada de la Lliga Adelante en un enfrontament en què tots dos conjunts volen aconseguir una victòria que els ajudi a afrontar els darrers partits de la temporada sense haver de patir pel descens.

Els darrers resultats negatius han obligat el Sabadell a recuperar els seus objectius de principi de temporada d'assegurar la seva continuïtat en la categoria, tot i que està a 11 punts dels descens quan només en queden 24 per disputar-se. Per a aconseguir-ho, l'equip català està obligat a corregir els errors defensius que l'han portat a encaixar la barbaritat de 20 gols en les últimes sis jornades, en les quals només ha sumat una victòria, per cinc derrotes.

Per a aquest compromís, el tècnic Lluís Carreras recupera al central Pablo Ruiz i al davanter Aníbal Zurdo, que van ser baixa en l'últim partit per sanció i apunten clarament a la titularitat. També podria reaparèixer el migcampista Juanjo Ciércoles, que es va perdre la visita a Osca (4-3) de diumenge passat a causa d'unes molèsties als abductors. Per contra, continuen lesionats els defenses Dani Tortolero i Víctor Espasandín, i el migcampista Fito Miranda.

Els de Huelva, entrenats per l'exblaugrana Sergi Barjuán, arriben a la Nova Creu Alta després de dues derrotes seguides, i amb ànims de revenja degut al 2-5 sofert de l'anada. Els andalusos, quinzens amb 44 punts, a nou del descens, buscaran una victòria que els serveixi per deixar més a prop la permanència. No obstant, no passen per un bon moment, ja que només han sumat quatre dels últims vint-i-quatre punts en joc.

Per aquest partit, Sergi Barjuan recupera al davanter Jesús Berrocal, mentre que tindrà les baixes de Jorge Morcillo, Dimas Delgado, Àngel Montoro, Pawel Brozek i de l'exjugador del Sabadell, Albert Puigdollers.

Alineacions probables

CE Sabadell: Nauzet; Oscar Ramírez, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Samu; Juanjo, Hidalgo, Moha; Collantes, Lanzarote i Uli Dávila o Aníbal.

Recreativo Huelva: Cabrero; Córcoles, Zamora, Ruymán o Manolo Martínez, Fernando Vega; Matamala, Borja Granero, Jonathan Valle; Arana, Alexander i Chuli.

Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo (C. Castellanomanxec).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 21h / Marca TV

stats