Segona Divisió
Esports Futbol 17/03/2013

El Sabadell perd al camp de l'Hèrcules (3-1) i fa un pas enrere cap al 'play off' d'ascens

Lluís Carreras ha revolucionat l'onze inicial després de la derrota a casa contra la Ponferradina, però l'equip no ha reaccionat com volia el tècnic

A.s.

BarcelonaEl Sabadell ha fet un pas enrere en la lluita pel 'play off' d'ascens a Primera amb la derrota al José Rico Pérez –la segona seguida–, i ja té la sisena plaça a 5 punts.

Lluís Carreras no va quedar gens content de l'últim partit, la derrota a casa contra la Ponferradina (0-3), i aquest diumenge a Alacant ha fet una petita revolució amb 6 canvis a l'onze inicial, i només el del porter forçat per l'expulsió de Nauzet.

L'equip català, però, no ha reaccionat com esperava, i ha tornat a perdre, tot i haver-se avançat al marcador. El gol de Lanzarote (16') ha arribat després d'un primer quart d'hora molt bo dels locals, i que tot i la clatellada, ha reaccionat i ha aconseguit empatar abans del descans, amb un gol de Braulio.

La segona part ha sigut sencera de l'Hèrcules, i Braulio ha fet el segon (77') merescudament. Amb el Sabadell abocat buscant l'empat, Portillo ha sentenciat al contracop (82').