Futbol

El Sabadell deixa en mans dels socis l'elecció del nom del company arlequinat d'Oliver i Benji

El dibuixant de la popular sèrie de televisió visitarà la ciutat la setmana que ve i dibuixarà un mural de deu metres a la Nova Creu Alta amb tots els jugadors, entre els quals el nou membre que lluirà els colors del Sabadell

La setmana que ve, el C.E. Sabadell rebrà la visita de Yoichi Takahashi, el dibuixant de la popular sèrie de televisió 'Campeones'. Takahashi dibuixarà un mural de deu metres a la Nova Creu Alta, on es podran veure tots els companys d'Oliver i Benji, a més d'un nou personatge que lluirà els colors arlequinats. L'entitat vallesana deixa a les mans dels socis i aficionats l'elecció del nom entre tres propostes que es podran votar a través de la web del club i de diversos mitjans de comunicació. La votació es tancarà dimarts 13 d’octubre a les 23.59 hores.

Les tres propostes que planteja el Sabadell són:

Biel Shunsuke, per recordar l'última gran estrella del futbol japonès Shunsuke Nakamura, que va jugar a l'Espanyol, i que va ser el primer jugador d'aquest país a participar a la Lliga de Campions.

Jan Yasunaga, en honor al primer japonès que va jugar a Catalunya, Sotaro Yasunaga, que la temporada 1997-1998 va debutar amb la UE Lleida amb quatre gols, i així ens va descobrir l’interès mediàtic d’un jugador nipó al futbol català.

Cesc Hiroshi, en record del jugador japonès Hiroshi Ibusuki, que va vestir la samarreta del Sabadell i va ser un dels artífexs de l’ascens a Segona Divisió A amb deu gols durant la temporada 2010-2011.