Futbol
Esports Futbol 05/11/2012

El Sabadell deixa en mans dels socis l'elecció del nom del company arlequinat d'Oliver i Benji

El dibuixant de la popular sèrie de televisió visitarà la ciutat la setmana que ve i dibuixarà un mural de deu metres a la Nova Creu Alta amb tots els jugadors, entre els quals el nou membre que lluirà els colors del Sabadell

Ara
1 min
Takahashi, creador dels personatges de manga Oliver i Benji

SabadellLa setmana que ve, el C.E. Sabadell rebrà la visita de Yoichi Takahashi, el dibuixant de la popular sèrie de televisió 'Campeones'. Takahashi dibuixarà un mural de deu metres a la Nova Creu Alta, on es podran veure tots els companys d'Oliver i Benji, a més d'un nou personatge que lluirà els colors arlequinats. L'entitat vallesana deixa a les mans dels socis i aficionats l'elecció del nom entre tres propostes que es podran votar a través de la web del club i de diversos mitjans de comunicació. La votació es tancarà dimarts 13 d’octubre a les 23.59 hores.

Les tres propostes que planteja el Sabadell són:

Biel Shunsuke, per recordar l'última gran estrella del futbol japonès Shunsuke Nakamura, que va jugar a l'Espanyol, i que va ser el primer jugador d'aquest país a participar a la Lliga de Campions.

Jan Yasunaga, en honor al primer japonès que va jugar a Catalunya, Sotaro Yasunaga, que la temporada 1997-1998 va debutar amb la UE Lleida amb quatre gols, i així ens va descobrir l’interès mediàtic d’un jugador nipó al futbol català.

Cesc Hiroshi, en record del jugador japonès Hiroshi Ibusuki, que va vestir la samarreta del Sabadell i va ser un dels artífexs de l’ascens a Segona Divisió A amb deu gols durant la temporada 2010-2011.

stats