SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/05/2013

El Sabadell confia en tancar la temporada amb bones sensacions

Els vallesans viatgen a Lugo (18 hores, Esport 3) després d'haver aconseguit la permanència la jornada passada

Efe / Ara
1 min
El Sabadell ja té la permanència al sac (1-1)

SabadellEl Sabadell viatja a Lugo (18 hores, Esport 3) amb la tranquil·litat d'haver aconseguit la passada jornada la permanència matemàtica, malgrat la decebedora derrota encaixada a la Nova Creu Alta davant del Racing de Santander (0-2).

No obstant això, des del vestidor vallesà s'insisteix durant tota la setmana en què no imperarà la relaxació i que l'objectiu és acabar la temporada amb dignitat, pel que els jugadors s'han proposat aconseguir bons resultats en les tres últimes jornades de la temporada.

Per al partit de Lugo, Lluís Carreras tindrà problemes en atac per confeccionar el seu onze titular, ja que perd per sanció les seves dues estrelles, el golejador Manu Lanzarote i el mexicà Uli Dávila.

A més, el davanter Aníbal Zurdo tampoc pot viatjar a terres gallegues, ja que pateix un trencament parcial al dit gros del peu esquerre i una fascitis plantar, pel que podria haver dit adéu a la temporada.

La llista de baixes es completa amb el central Abraham Paz, amb problemes de menisc que l'obligaran a passar pel quiròfan a final de mes, el porter Nauzet Pérez per culpa d'una pubàlgia i el migcampista Antonio Hidalgo, sancionat per acumulació d'amonestacions. Així les coses, a Carreras no li ha quedat més remei que convocar els juvenils Manu Martín, Sergi Aragó i Dani Domínguez, així com el del planter Fito Miranda que surt d'una llarga lesió.

stats