Segona Divisió
Esports Futbol 21/10/2011

El Sabadell defensa la seva gran ratxa a Guadalajara

Els arlequinats estan superant la primera fase del campionat amb gran nota i intentaran aquest vespre mantenir la ratxa de victòries amb la quarta seguida

M. S. / Efe
1 min
Els jugadors del Sabadell celebren el gol marcat a Huelva contra el Recreativo

BarcelonaEl Sabadell acumula tres victòries seguides i ha quallat ja un inici de temporada que està superant les millors expectatives. Aquest vespre (21 h) intentarà ampliar la seva ratxa de triomfs i aconseguir el liderat en solitari al camp del Guadalajara, que arriba al partit amb la moral alta després de vèncer 1-2 al Miniestadi.

El tècnic arlequinat, Lluís Carreras, destacava dijous la dificultat del xoc, davant un equip que titllava de "treballador, solidari i competitiu". Carreras també dedicava elogis al tècnic rival, Carlos Terrazas, de qui diu que té una "categoria superior", i el golejador de l'equip manxec, Aníbal, que avisa que està "en estat de gràcia".

Els vallesans continuen acumulant baixes; la darrera, la de Nabil Baha, que va haver de retirar-se contra l'Alcorcón i no podrà jugar aquest vespre al Pedro Escartín de Guadalajara per culpa d'una elongació al bessó intern de la cama dreta, que el tindrà de baixa dues setmanes. Tampoc ha entrat a la llista Joaquín Rodríguez, amb molèsties, de manera que Carreras només disposarà de Florián com a davanter centre.

També causa baixa el central Olmo, per sanció, però la bona notícia és que els arlequinats recuperen Arteaga al mig del camp. Tot i això, Carreras ha hagut de completar la convocatòria amb el jove del filial Jonathan Collado, que ja va debutar a la Copa.

stats