2a divisió
Esports Futbol 01/10/2011

El Sabadell derrota el Barça B i es confirma a la part alta de la classificació

Un solitari gol de Juvenal, abans del descans, ha sentenciat el partit i ha posat en una situació compromesa el filial blaugrana que entrena Eusebio

Ara
2 min
Femenia es lamenta per la derrota del Barça B

BarcelonaEl Sabadell s'ha emportant els tres punts en el primer derbi català de la temporada. L'equip arlequinat s'ha imposat al Barça B amb un solitari gol de Juvenal abans del descans i s'ha consolidat a la part alta de la classificació, mentre el filial blaugrana continua amb molts problemes i està a la zona de descens.

Amb estils calcats i un sistema 4-3-3 tant marca de la casa per als dos tècnics, Eusebio Sacristán i Lluís Carreras, les primeres arribades les han protagonitzat els extrems esquerres dels dos equips, Tello i Eneko, hiperactius a l'arrencada.

Mica en mica, el filial blaugrana ha anat arraconant el seu rival, i Rafinha ha tingut la millor ocasió culer amb un cara a cara contra el porter De Navas al minut 21'. Després, Rodri i Tello han continuat buscant la porteria visitant, però sense èxit.

Passaven els minuts i el gol del Barça B no arribava, i així començaven a aparèixer els fantasmes d'aquesta temporada, on el filial domina però li costa rematar els partits. I així ha estat com, després de dues arribades d'Eneko i poc abans del descans, Juvenal s'ha tret de la màniga un fort xut amb la dreta des de la frontal que el porter no ha pogut aturar.

A la represa, el Barça B ha tornat a portar el pes del partit, però novament ha estat ineficaç de cara a porteria. El filial buscava el gol amb contraatacs, però era incapaç de superar un De Navas inspirat sota els pals.

Als instants finals, el conjunt d'Eusebio s'ha llançat a l'atac i ha buscat el gol a la desesperada, sobretot amb centrades des de la banda esquerra, però cap d'aquestes accions ha acabat a bon port i així s'ha acabat el partit amb victòria sabadellenca.

El conjunt arlequinat acaba aquest dissabte a la tercera posició, amb 13 punts, i a tan sols un del primer classificat, l'Almeria. Mentre el Barça B està en zona de descens després d'haver sumat només 4 punts en sis partits.

stats