Segona Divisió
Esports Futbol 19/11/2011

Un Sabadell "enrabiat" visita el Girona en fase de recuperació

Lluís Carreras, després de cinc partits sense guanyar, recupera al marroquí Nabil Baha, mentre Agné té els dubtes de Tortolero i Moha, amb molèsties

Efe
2 min
El jugador del Sabadell Yann Songo'o en el partit contra el Còrdova.

BarcelonaEl Sabadell vol posar fi a la seva ratxa de cinc partits seguits sense guanyar i, sobretot, millorar la pobra imatge oferta la passada jornada contra el Còrdova (0-3), en la seva visita a Montilivi, on el Girona l'espera més tranquil, després d'una victòria i un empat, que l'han fet treure el cap de la zona profunda, tot i que encara està en zona de descens.

El Girona tindrà la baixa del sancionat Marcos Tébar i, segons el tècnic Raúl Agné, fins al mateix dia de partit haurà d'estar pendent de l'estat físic de Dani Tortolero i de Moha. "Vull veure la seva evolució fins a l'entrenament del matí. Després veurem si podrem comptar amb ells", ha assenyalat Agné, desig que espera que es compleixi ja que que el Girona va molt ajustat de jugadors. Agné i els jugadors desitgen ratificar davant el Sabadell els bons resultats obtinguts contra l'Hèrcules i al Miniestadi contra el Barcelona, però el tècnic no es refia d'un Sabadell ferit: "Ens treu 10 punts i si això és així, ha de ser perquè han fet coses bé", ha dit. Sobre el Sabadell i del bon inici que va realitzar en l'arrencada de la temporada, el tècnic del Girona recorda que al seu equip "vam viure una situació similar l'any de la nostra estrena i és normal perquè arribes nou i entres molt posat en la categoria. La lliga és molt llarga per a tots".

El conjunt arlequinat arriba a Montilivi immers en una profunda crisi de resultats, com reflecteix el fet que només hagi estat capaç de sumar 3 dels últims 15 punts en joc, incloent el duel corresponent a la primera jornada davant el Xerez (2-2). Resultats al marge, el que més preocupa a Sabadell és la pobra imatge exhibida la setmana passada, quan l'equip va ser dominat a la Nova Creu Alta pel Còrdova. El tècnic Lluís Carreras ha confessat que el Còrdova "ens va passar per damunt", però ha descartat introduir molts canvis en el seu equip que, segons ell, està "enrabiat". Carreras ha subratllat l'"experiència i talent" del Girona i ha pronosticat un bon partit: "Raúl Agné té el seu estil i no renunciarà a tenir la pilota, encara que últimament aposti per un futbol més directe".

La gran novetat en la convocatòria arlequinada és el retorn del davanter internacional marroquí Nabil Baha, després d'un mes de baixa per lesió. També tornen a la llista el lateral Òscar Ramírez, recuperat ja de les molèsties al pubis que va sentir durant l'escalfament de l'últim partit, i el migcampista Juvenal, després de complir amb els seus compromisos internacionals amb Guinea Equatorial. El jove porter Oriol Torres ha rebut ja l'alta mèdica, després de patir una greu lesió de lligaments que el va obligar a passar pel quiròfan fa sis mesos, encara que de moment no ha entrat en la convocatòria, com tampoc els lesionats Ian Mackay, Agustín, Fito, Eneko, Redondo, Pablo Ruiz, Àlex Cruz i Joaquín, que s'ha ressentit de la seva lesió al bessó.

Alineacions probables:

Girona: Santamaría; Jose, Tortolero, Migue, David García; Jandro, Garmendia, Dorca, Moha; Corominas i Benja.

Sabadell: De Navas; Oscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Bermudo; Héctor Simón, Juanjo, Puigdollers; Fran Piera, Lanzarote, i Florián o Baha.

Àrbitre: Jaime Latre, del comitè aragonès.

Estadi: Municipal de Montilivi.

Horari: 18:00 hores (Esport3).

stats