2a divisió
Esports Futbol 23/05/2012

El Sabadell juga contra l'Alcorcón en un partit poc transcendental pels arlequinats (20 h)

Els sabadellencs ja s'han consolidat a la zona de la permanència i és l'equip rival qui necessita els tres punts per a les seves aspiracions de promoció

Efe
1 min
Els jugadors del Sabadell celebren un gol a la Nova Creu Alta

BarcelonaEl Sabadell visita l'Alcorcón sense pressió després d'haver assegurat la permanència i pensant ja en la temporada que, encara que amb el mal record de la seva anterior visita a l'Estadi Santo Domingo on va caure eliminat de la Copa del Rei.

Dels 20 convocats, cau de la llista Héctor Simón que va ser expulsat a Pucela per primera vegada en tota la seva carrera i haurà de complir sanció. La seva baixa la suplirà el golejador arlequinat Manolo Lanzarote, recuperat de les molèsties musculars.

Per contra, Arteaga no es vestirà de curt en no haver-se recuperat a temps i se suma a la llista de pacients de la infermeria sabadellenca en la qual figuren Pablo Ruiz, Jesús Olmo, Manu Redondo i Ezequiel Calvente.

Sota els pals, tornarà a actuar el porter gallec Ian Mackay que va debutar a Valladolid i al qual el tècnic Lluís Carreras ha decidit concedir la resta de partits com a recompensa a la seva bona tasca es realitza a la suplència al llarg de tot l'any.

El defensa català Toni Lao ha confessat "tenir ganes" l'Alcorcón, l'equip davant del que van caure eliminats de la Copa del Rei després de perdre a l'Estadi Santo Domingo, fet que assegura no haver oblidat.

L'Alcorcón espera aconseguir una victòria que el consolidi en la quarta plaça de la classificació i certifiqui de manera matemàtica la seva presència en la promoció d'ascens.

stats