2a divisió
Esports Futbol 10/10/2011

El Sabadell, en quadre per lesions davant la visita del Recreativo

A més de l'internacional Juvenal Edjogo, els arlequinats no poden comptar amb els lesionats Arteaga, Bermudo, Oriol Torres, Ian Mackay, Álex Cruz, Fito i Agustín

Efe
2 min
El tècnic del Sabadell, Lluís Carreras

SabadellEl Sabadell vol mantenir inexpugnable la Nova Creu Alta davant del Recreativo en el partit que tots dos juguen aquest dilluns, malgrat la plaga de lesions que pateix la plantilla catalana.

La setmana s'ha fet llarga per als arlequinats, que, a més, no han pogut exercitar-se al seu estadi fins diumenge, perquè s'hi ha sembrat la gespa. Però la preocupació més gran per al tècnic Lluís Carreras radica en les nombroses baixes que pateix la seva plantilla.

L'últim contratemps l'ha protagonitzat el lateral esquerre Manu Redondo, que serà dubte fins a l'últim moment per culpa d'una sobrecàrrega en l'abductor. Tampoc està garantida la presència de Juvenal Edjogo, concentrat amb Guinea Equatorial, que segueix a l'espera d'obtenir el permís de la seva federació per tornar.

Aquestes dues possibles absències se sumen a les ja confirmades per lesió d'Arteaga, Bermudo, Oriol Torres, Ian Mackay, Álex Cruz, Fito i Agustín. Així, l'entrenador català s'ha quedat just i, per completar la convocatòria, ha tirat del camerunès Yann Songo'o, amb fitxa del filial.

Tantes baixes obligaran el tècnic arlequinat a posar en competició un onze inèdit fins avui, en què podrien entrar el defensa Pablo Ruiz i el migcampista Juanjo Ciércoles, que estrenarien titularitat aquesta temporada.

Manu Redondo, que l'any passat ja es va enfrontar al Recre quan jugava a la Ponferradina, ha definit el rival com un equip "incansable" i al qual resulta "molt difícil" marcar un gol.

Tot això per rebre un Recreativo que arriba amb el desig de recuperar els punts perduts en l'últim partit davant la UD Almeria (0-1) i sumar un nou triomf que el condueixi a la zona còmoda de la classificació. A més, el Recreativo pretén la seva primera victòria en el feu vallesà, on no ha guanyat en les seves fins ara deu visites –totes a Segona Divisió, amb vuit derrotes i només dos empats: en les temporades 1980-81 (0-0) i 1982-83 (1-1).

El tècnic del Recreativo, Álvaro Cervera, ha ressaltat el joc de l'equip arlequinat i ha explicat que "intenta treure la pilota des d'enrere, a la forma del Barcelona, amb els centrals oberts i el mig centre enrere". "Manegen bé la pilota i busquen un estil propi. No el conec gaire bé, he vist algun vídeo, però per la forma de jugar som equips diferents encara que la intenció dels dos és guanyar", ha dit.

Cervera recupera el migcampista Ramón Arcas, que ja va complir la sanció federativa, mentre que perd el també migcampista Fidel, que està afectat d'una infecció urinària i a més de no travessa un bon moment; i per qüestió tàctica es queda fora de la convocatòria l'uruguaià Dainilio Peinado.

stats