Segona Divisió
Esports Futbol 10/11/2012

El Sabadell rep l'Osca amb l'objectiu de trencar la ratxa de sis partits sense guanyar (20 hores, Esport3)

L'equip de Lluís Carreras acumula 2 empats i 4 derrotes entre Lliga i Copa del Rei, però els números del seu rival encara són pitjors, ja que fa 7 partits que no guanya

Ara
1 min
Espasandín i Trejo disputen la pilota durant l'Sporting - Sabadell

El Sabadell i l'Osca s'enfronten a la Nova Creu Alta en un duel on els dos equips buscaran trencar les seves dinàmiques negatives. El Sabadell porta sis partits sense conèixer la victòria, 5 de lliga i 1 de Copa de Rei, però els números de l'Osca són pitjors, està en zona de descens i fa set partits, pràcticament dos mesos, que no sap el que és guanyar un partit.

El tècnic arlequinat, Lluís Carreras tindrà problemes per alinear un onze de garanties, ja que només compta amb 18 jugador professionals perquè té 5 baixes per lesió (Tortolero, Olmo, Juvenal, Gato i Baha) i una per sanció, Antonio Hidalgo, sancionat per acumulació d'amonestacions. La seva baixa al mig del camp la podria suplir Oscar Ramírez i Fito, encara que una altra possibilitat és que Carreras opti per un dibuix més ofensiu alineant d'entrada als mexicans Ulises Dávila i Aníbal Zurdo.

Conscients de la importància del partit, els capitans de la plantilla del Sabadell han fet una crida a l'afició per omplir l'estadi, i la directiva ha decidit posar a la venda les entrades del gol sud per només 5 euros, per mirar d'aconseguir la millor entrada de la temporada. A més, entre tots els assistents a l'estadi es sortejarà un dibuix original emmarcat del dibuixant japonès, Yoichi Takahashi, creador de la sèrie Oliver i Benji, que farà la sacada d'honor i entregarà el premi durant el descans.

D'altra banda, l'Osca ocupa la zona de descens amb 12 punts, i després d'un mal inici de temporada buscarà començar a sumar victòries aviat. El tècnic, Antonio Calderón, tindrà la baixa del central Luis Helguera per sanció i del migcampista, David Vázquez, per lesió.

stats