Publicitat
Publicitat

Segona Divisió

El Sabadell manté els preus dels seus abonaments

La directiva del club català s'ha marcat l'objectiu d'excedir els 4.000 socis amb els quals va concloure la temporada passada i assolir la xifra de 4.500

El Sabadell mantindrà els preus dels seus carnets de socis per a la temporada que ve 2012-2013, segons que ha anunciat avui el seu president, Joan Soteras, durant la presentació de la nova campanya de captació d'abonats.

La directiva del club català s'ha marcat l'objectiu d'excedir els 4.000 socis amb els quals va concloure la temporada passada i assolir la xifra de 4.500, que representaria un nou rècord de la massa social arlequinada a Segona Divisió.

Amb aquesta meta i amb l'eslògan 'Junts som més forts', la directiva del Sabadell ha presentat aquest diverses iniciatives, destacant el nou carnet a preu reduït dirigit a les persones en atur, que costarà 120 euros.

La resta de quotes es mantenen igual que la temporada passada, oscil·lant entre els 180 euros dels gols als 420 de tribuna, passant pels 230 del lateral.
També hi ha abonaments més econòmics per a jubilats més grans de 65 anys, joves de 18 a 25 anys, juvenils (12 a 17) i infantils (0 a 11 anys).

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT