Segona Divisió A
Esports Futbol 12/11/2011

El Sabadell cau a casa contra el Còrdova, en un fluix partit dels arlequinats (0-3)

Un gol de Patiño al minut 12 de partit ha avançat els andalusos, que han sentenciat a la segona meitat, amb un gol de Charles al minut 58 i un altre de López Silva al 70

BarcelonaEl Sabadell no ha pogut derrotar el Còrdova, que després de la victòria 0-2 a la Nova Creu Alta puja fins a la sisena posició amb 22 punts, un més que el Sabadell, que segueix a la zona alta però cau a la vuitena posició.

Els arlequinats han començat malament, sense control del joc. Un gol de Jorge Patiño abans del quart d'hora ha posat el partit molt coll amunt. Els vallesans han intentat reaccionar, però no han estat encertats de cara a porteria.

A la segona meitat, després d'una bona passada a l'espai, Charles ha deixat el matx vist per a sentència amb un bon xut creuat que ha significat el 0-2. A falta de vint minuts, López Silva ha caçat una pilota al punt de penal i, amb un xut ras, ha fet el definitiu 0-3. Els andalusos fins i tot han vist com els anul·laven un gol per fora de joc.

Fitxa tècnica

Sabadell: De Navas; Songo'o, Olmo, Toni Lao, Bermudo; H. Simón, Arteaga (71' Joaquín), Samuel (62' Puigdollers); Lanzarote, Florian i Aarón Bueno (56' Fran Piera).

Còrdova: Alberto García; Cerra, Gaspar, Prieto, Fuentes; Borja, Javi Hervás (86' Alberto Aguilar), López Garai, López Silva (81' Quero); Patiño (74' Pepe Díaz) i Charles.

Gols: 0-1, Jorge Patiño (min. 12); 0-2, Charles (min.58); 0-3, López Silva (min.70).

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Col·legi Basc). Ha amonestat Olmo, Gaspar, Héctor, Alberto García i Pepe Díaz.