Segona Divisió
Esports Futbol 25/07/2012

El Sabadell presenta Moha i Dani Tortolero com a nous jugadors

Els dos últims fitxatges han estat presentats aquest dimecres a l'hotel on està fent l'estada de pretemporada l'equip a Santa Coloma de Farners

Ara
1 min
Moha i Dani Tortolero

SabadellEls dos últims fitxatges del Sabadell han estat presentats aquest dimecres a l'hotel on està fent l'estada de pretemporada l'equip a Santa Coloma de Farners. Els ex jugadors del Girona Moha i Dani Tortolero han comparegut davant dels mitjans de comunicació amb el president Joan Soteras i el director esportiu Xavi Roca.

"Tenia altres opcions però sempre vaig tenir com a preferència el Sabadell. Vinc a aportar la meva experiència a la línia defensiva", ha comentat Dani Tortolero, central procedent del Girona. Sobre els companys que tindrà a l'eix de la defensa aquesta temporada, el central ha explicat que "hi ha molta competència i això és positiu per l'equip. Tots lluitarem per fer-nos amb un lloc a l'onze titular".

Moha, per la seva banda, arriba al Sabadell per ocupar tota la banda esquerre. Precisament ha destacat la polivalència com una de les seves principals característiques. "Al llarg de la meva carrera m'he anat adaptant a la posició de lateral per diverses circumstàncies. Puc aportar aquesta polivalència", ha comentat el marroquí. El nou jugador arlequinat també ha volgut remarcar la feina feta pel club i el seu projecte. "L'any passat es va veure que al Sabadell es fan bé les coses a tots els nivells. Hi ha un gran grup i això sempre porta resultats", ha explicat.

stats