2a divisió

El Sabadell vol impedir el rècord del Deportivo

La visita deportivista a la ciutat catalana (18h), 21 anys després, aixeca una enorme expectació

Aquest dissabte el Sabadell afronta la visita del líder, el Deportivo, sense complexos i amb la serenitat que li transmet haver perdut només dos partits al seu camp aquesta temporada, per la qual cosa vol evitar el rècord dels gallecs.

La visita deportivista a Sabadell, 21 anys després, ha aixecat una enorme expectació a la ciutat i el tècnic arlequinat Lluís Carreras ha insistit en contenir el clima festiu que sura en l'ambient, recordant la transcendència del xoc. "Ha de ser una festa per al públic, però per a nosaltres només són tres punts més i molt importants", ha subratllat.

A l'entrenador català li ha sorgit un greu contratemps d'última hora, ja que el migcampista Héctor Simón pateix unes molèsties al turmell dret i la seva presència a l'onze titular dependrà d'unes proves físiques a les quals s'ha de sotmetre hores abans del partit. Per això, ha convocat 20 jugadors, destacant les novetats de Juanjo, Fran Piera i Adrián Lluna.

Hidalgo i Agustí també han entrat a la convocatòria tot i arrossegar problemes físics, mentre que els descartats per decisió tècnica han estat Samuel, Aaron Bé, Alex Cruz i Bermudo.