Segona Divisió
Esports Futbol 04/02/2012

El Sabadell s'emporta només un punt d'Osca després de dominar tot el partit (0-0)

Els arlequinats, que es mantenen a la zona tranquil·la, s'han cruspit els locals però han fallat en la definició i s'han hagut de conformar amb l'empat a zero

BarcelonaEl Sabadell s'ha endut un punt de l'estadi Alcoraz d'Osca (0-0) amb un gust agredolç ja que ha sigut el clar dominador del partit de l'inici el final. En la primera part els arlequinats han tingut el vent –molt fort– a favor, però en la segona l'han tingut en contra i han seguit tenint el control del partit.

L'únic que li ha faltat al Sabadell ha sigut la punteria. D'ocasions n'han tingut unes quantes, però han fallat en la definició. L'ocasió més clara pel Sabadell l'han fabricat dos dels fitxatges d'hivern dels de Lluís Carreras a la segona part. Ezequiel ha passat la pilota perfecta a Antonio Hildalgo, que estava sol, però l'arlequinat no ha sabut resoldre amb el porter aragonès ja batut. L'Osca ha demostrat per què és un equip de la zona de descens a Segona B.