SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/12/2010

El Barça B es refà i suma un punt al camp del líder

En el partit de la jornada 14, ajornat a causa de la pluja, el filial blaugrana s'ha refet després d'anar perdent 2-0. És el primer empat que cedeix el Betis a casa

SevillaEl Real Betis ha dilapidat avui una renda de dos gols (2-2) contra el Barça B, i amb això deixa escapar el primer punt en el que va de Lliga al seu estadi, davant un rival que s'ha dedicat a jugar a futbol sense que l'importi el resultat.

Betis i Barcelona B han protagonitzat un distret primer temps, on els verd-i-blancs han tingut nombroses ocasions per deixar sentenciat el marcador davant un rival que ha manejat la pilota gairebé al seu capritx. El matiner gol de Rubén Castro -el desè en Lliga- ha fet que el Betis cregués en les seves possibilitats -potser en excés- i ha atorgat la iniciativa a un rival que ha començat a desenvolupar el seu futbol i a buscar la punta en Nolito, exjugador de l'Écija.

Ha pogut empatar el jugador blaugrana, als 12 minuts, després d'una jugada en la qual ha intentat regatejar a diversos rivals, i en remat de rosca, que ha estat a punt de batre a Goitia. Però a partir d'aquí el Betis, en ràpids contraatacs, ha pogut deixar el partit sentenciat en ocasions de Rubén Castro, a passada de Miguel López i Iriney, als 15 i 22 minuts; amb rebuig de Masip; Emaná, d'un frívol cop de taló, a passada de Miguel Lopes, als 27, i una altra vegada el camerunès (41') que s'ha plantat davant Masip i el porter ha repel·lit.

En el segon temps el matiner gol de Roversio ha donat al Betis més tranquil·litat davant un rival que ha cregut sempre en les seves possibilitats d'un resultat positiu. Ha pogut el Betis deixar resolt el partit amb ocasions d'Emaná, en pilota per alt que Masip ha enviat a córner, i de Rubén Castro, després de jugada de Emaná i Salva Sevilla.

Ha perdonat el Betis i ho ha pagat amb el repartiment de punts ja que primer Nolito, ha posat l'empat, en un remat de cap en el minut 79, i després ha arribat el segon, després d'una indecisió començada per Cañas i seguida per Goitia, que ha plasmat Oriol Romeu en el definitiu 2-2 en el minut 85.

Real Betis 2

Barça B 2

Real Betis: Goitia; Isidoro, Roversio, Dorado, Nacho; Miguel Lopes (Cañas 70'), Iriney, Beñat (Juande 83'), Salva Sevilla; Emaná i Rubén Castro (Jorge Molina 80')

Barça B: Masip; Montoya, Armando, Muniesa, Abraham; Oriol Romeu, Carmona (Ilie 61'), Roberto (Riverola 61'), Tello, Rochina (Saúl 57') i Nolito.

Gols: 1-0 Rubén Castro (7'). 2-0 Roversio (48'). 2-1 Nolito (79'). 2-2 Oriol Romeu (85').

Àrbitre: Martínez Munuera (Comitè Valencià). Ha mostrat targeta groga a Dorado (86') i Juande (87').

Incidències: Partit ajornat de la jornada catorzena pel mal estat del terreny de joc per les pluges, disputat al Benito Villamarín davant uns 30.000 espectadors.